Még július végén történt az eset.

A Zaru magazin nyomán a Blikk számolt be egy július 22-ei esetről, mely a budapesti Honvéd téren történt meg a játszótéren.

A szolgálatot teljesítő biztonsági őr ugyanis felfigyelt egy 71 éves budapesti férfira, aki a 11-12 éves fiúkkal elegyedett szóba, a férfi megpróbálta elcsalni a gyerekeket. A biztonsági őrben az idős férfi negédes stílusa és izgatott viselkedése keltett gyanút.

Pedofil bácsit próbálkozott egy budapesti parkban – nem ez volt az első esete

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A biztonsági őr távozásra szólította fel a férfit, majd a történetet elmesélte kollégáinak és a jelen lévő szülőknek – utóbbiak már ismerték az öreget. Ráadásul később azonosítani is tudták, ugyanis az egyik kamasz lefotózta az idős férfit.

"Mint kiderült, K. István János már több fővárosi játszótér közelében felbukkant, mi több, egy fiút közös biciklizésre és szilvaszedésre invitált a Csepel-sziget tetejére.

A gyermek ekkor épp a nagyszüleit látogatta meg, azóta viszont már hazatért, így otthonában keresték fel, hogy megtudják, mi is történt pontosan. Mint mondta, K. István János a nemi szervéről faggatta a fiatalt, valamint a szexuális érdeklődésére is kitért, végül felajánlotta, hogy segít a gyermeknek a pisilésben" – olvasható a cikkben.

A hatóságok végül augusztus 8-án házkutatást tartottak a férfinél, amely alatt aprólékosan megvizsgálták a holmijait is.

"A nyomozók végül harminc portrét találtak a lakásban, amelyek egy kivételével mind 10 év körüli fiúkat ábrázoltak, valamint olyan reklámújság-kivágásokat is lefoglaltak, amiken alulöltözött gyerekek voltak láthatóak,amint épp medencéket vagy fürdőruhákat népszerűsítettek.

A rendőrség továbbá olyan, el nem küldött levelet is talált, amiben az idős férfi arról ír, hogy folyton követik és megpróbálnak végezni vele: egyik alkalommal rálőttek, míg máskor a vonatból akarták kilökni, ráadásul ügynökök jártak a nyomában a '80-as években, amikor épp a moszkvai olimpiára látogatott el.

K. János listát írt a IX. kerületi rendőrautók rendszámairól, naptára pedig arról árulkodott, hogy rendszeresen járta Budapest játszótereit.

A rendőrség végül bevitte a kapitányságra a pedofilt, aki ellen szexuális visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. K. János szabadlábon védekezhet" – olvasható a cikkben.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ha lenne egy "tökös" apuka vagy kettő, kifigyelnék "burkában" ezt a fazont és levágnák a farkát és kezeit. Többé nem tudna ilyeneket művelni.
Nem is kellene megölni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.