December 21-ig meghosszabbította a tavaly a fővárosi Dózsa György úton történt halálos baleset gyanúsítottjának házi őrizetét és fenntartotta mozgásának ellenőrzését nyomkövetővel a Budai Központi Kerületi Bíróság.

Az előző nap erről hozott döntésről szerdán tájékoztatta az MTI-t a Fővárosi Törvényszék.

Év végéig házi őrizetben marad a Dózsa György úti gázoló – nyomkövető is van rajta

Fotó: MTI /Mohai Balázs

A közlemény szerint ügyészi indítványra született a még megfellebbezhető döntés, noha a védő ismételten azt javasolta, hogy írjanak elő "enyhébb, a gyanúsítottnak nagyobb mozgásszabadságot biztosító magatartási szabályokat" a férfinak.

A kerületi bíróság döntését azzal indokolta, hogy a gyanúsított továbbra is megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015-ben Budapesten, az Andrássy úton közúti veszélyeztetést követett el egy kerékpáros sérelmére, akit ezután még bántalmazott is.

2017. május 15-én Budapesten, a Dózsa György úton a megengedett sebességet jelentősen meghaladva összeütközött a szabálytalanul elé beforduló másik gépjárművel. A balesetben két ember életét vesztette, többen súlyosan megsérültek.

Közölték:

a gyanú szerint az is megállapítható, hogy az utóbbi baleset előtt M. Richárd kábítószert fogyasztott, bár ez a vezetési képességére nem volt kihatással.

A bűnügyi felügyelet meghosszabbításának indoka, hogy a korábbi bűncselekmény miatti gyanúsítotti kihallgatása után a gyanú szerinti újabb bűncselekményt követett el, másrészről a gyanúsított büntetett előéletére, korábbi közlekedési kihágásaira is figyelemmel a bíróság szerint alappal lehet tartani attól, hogy szabadon bocsátása vagy a mozgási szabadságát kevésbé korlátozó magatartási szabályok előírása esetén újabb bűncselekményt követne el – írják.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Az egyik ,,verőember,, megér ennyit !!!
Vagy akkor bárki fogyaszthat vezetés előtt, alatt kábítószert ugye ,,kedves bíró,, mert végül is ez csak annyi mintha egy savanyú cukrot fogyasztott volna !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Abban az országban ahol egy pszichopata a miniszterelnök, a belügy miniszter egy nehézsúlyú bűnöző, a pénzügy miniszer egy közönséges tolvaj, ahol a kormányzat tehetségtelen félművelt idiótákból áll és az ellenzék csak a parlamenti mandátumát félti, ott már semmin nincs mit csodálkozni. Lehet oszolni.
papa.49
Az egyik ,,verőember,, megér ennyit !!!
Vagy akkor bárki fogyaszthat vezetés előtt, alatt kábítószert ugye ,,kedves bíró,, mert végül is ez csak annyi mintha egy savanyú cukrot fogyasztott volna !!!
Eladott Ország
"Édesapja jogász volt, a kommunista hatalom elmozdította állásából, ezért Demény nem érettségizhetett állami gimnáziumban", de egyetemre járhatott, sőt utána a KSH népesedésstatisztikai főosztályán lehetett munkatárs? A születési ideje alapján 1950-ben érettségizett és felvették egyetemre. Fura, kissé ellentmondásos.
Ludas Matyi
@papa.49: A fityisz emberei igy vagy ugy, de meg fogjak uszni. 2 ember meghalt? Nagy ügy. A lenyeg a drog hasznalata es nem a 2 ember halala,s annak csaladja! Mit is mondott Schwarzenegger? Drog nelkül lehetetlen ilyen mocsingokat felfujni. Csak tömeget latsz, de izmokat egy szalat se.
maci0427
ÜNNEPELNEK AZÉRT ??? -- " A Dózsa György úti gázolóval, M. Richárddal bulizott Berki Krisztián " -- Elmennek a jó fenébe szarházi népség, ezért is undorító egy ország már ez ! --- www.life.hu/sztarok/20180823-a-dozsa-gyorgy-uti-gazoloval-m-richarddal-bulizott-berki-krisztian.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.