A DK elnöke kiállt Iványi Gábor lelkész mellett, aki ételt akart vinni a határon éhezőknek. Iványi Gabor a barátom. Az isteni gondviselésben kételkedő embernek is lelki társa. Ember. Aki hitének parancsát követve ételt kívánt vinni az éhezőknek. De a világi, állami hatalom megtiltotta, hogy enyhítse a szükséget. Szent István, az új kenyér ünnepén. Közben persze ájtatatosan prédikáltak a keresztény Magyarországról, a Szent István-i örökségről. A gonosz szólt szájukból. Kárhozat lesz a sorsuk. Mert bár Magyarország nem keresztény ország, ezek arra hivatkozva még azt is megölik, ami keresztény maradt belőle: a másik ember szeretetének, tiszteletének kultúráját, parancsát.

(Forrás: hvg.hu, Commenter által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Akit patás ördögnek kiáltanak ki, sokkal emberibb, mint aki vallásháborút hirdet mindenki ellen, aki nem hirdeti az ő sajátos "kereszténydemokráciáját"!
Shikari
Értékelném, ha egy cellába zárnák a két majmot!
Commenter
@bencemacska: azért ilyen is csak nálunk van: a volt kommunista párttárs,aki nem feltétlenül hívő ma sem, oktatja emberségből, kereszténységből a magát ma már hívőnek mondó kommunista párttársát.Igen van ex-kommunista és ex-kommunista között is különbség. Gyurcsány Ferenc igazat mond, a nemzetközi vélemények is őt igazolják. Ráadásul ő már korábban befogadott egy menekült családot és nem ölték meg stb. sem őt, sem a családját.
Ennek a legkevésbé sem hízelgő animációs klipnek a készítői is arra utalnak amiről te írsz.
https://www.youtube.com/watch?v=Bvmv6I_4Z6I...
bencemacska
@Commenter: ma, 14:44
Kösz a videót. Nagyon jó és tanulságos!
Commenter
@bencemacska: több is van. a youtube-on "orbán népmesék"-re keresve megtalálod mindet. Az "Uborka" volt valaha hasonló, csak persze ez már CGI animáció és jóval durvább hangnemben és képi világgal parodizál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. May 26., 15:55
Előzetesbe kerültek az autókereskedő gyilkosai
Nagyvilág - 2019. May 26., 15:51
A part közelben ölt a cápa
Itthon - 2019. May 26., 15:47
Hétfőn visszakapjuk a Keleti pályaudvart