Elloptak a Duna kiszáradt medréből egy rendőrségi szalaggal körbekerített szárnyas repeszgránátot Dömös külterületén – közölte honlapján a rendőrség csütörtökön.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a második világháborús lőszerről augusztus 19-én kaptak bejelentést. A tűzszerész szolgálat augusztus 23-án akarta elszállítani a gránátot, de ismeretlen személy azt eltulajdonította.

Szárnyas repeszgránátot lopott el valaki Dömösnél – keresik a rendőrök

Fotó: pixabay.coom CCO

A rendőrség az élet és vagyonbiztonság megóvása érdekében kéri, aki a robbanótestet elvitte, vagy tárolási helyéről információval rendelkezik, haladéktalanul jelentkezzen a rendőrségen. Bejelentés névtelenség megőrzése mellett is tehető a 06/80-555-111-es számon, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számokon.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ez valami remek...tehát ,ha találnak egy életveszélyes robbanószerkezetet,akkor nem azonnal hatástalanítják,hanem szépen körbeszalagozzák!!Ha már ekkora állatok...legalább egy valtonost odatehettek volna vigyázni rá...Gondolom most beszorult a zabszem a duce valagába...!!
kisrigó
@Pálinkás Pál: Nem hiszem, hogy nagyon érdekelné, majd Kovács 24 lesz a felelős! Csak közben kivezényelték a kerítéshez, hisz az fontosabb,hogy nehogy megint visszamásszon valaki Magyarországról! Jobb, ha tudjátok, hogy kellenek a migránsok a félelem fenntartásához! A zsákos ember, aki ugye elviszi a rossz gyerekeket, már nem elég ijesztő! Éljen a biztonság, hisz a két hét még nem telt el!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.