Bene Márton, az MTA Társadalomtudományi Kutatóközpontjának (MTA TK) munkatársa beperelte a Figyelő kiadóját, mert a hetilap valótlanságokat állított a tudományos teljesítményéről – közölte a kutatót a személyiségi jogi perben képviselő Magyar Helsinki Bizottság. Mint írják, Schmidt Mária lapja a Bevándorlás, homoszexuálisok jogai és gendertudomány – ezek foglalkoztatják leginkább az MTA munkatársait című cikkében azt állította, hogy „az adófizetői pénzekből fenntartott műhelyekben van olyan munkatárs, aki akadémiai keretek között évek óta nem publikált, de az is kiderül, hogy feltűnően népszerű a gendertéma, illetve a homoszexualitás kutatása”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ettől a picsától más sugárban lehet hányni.
SystemError
A terror házának vezetője egy kicsit félreértette az intézményt szerintem.. Fogsz még bujdokolni úgy parádézd ki magad senkiházi Marika!
Sámannus
Ettől a picsától más sugárban lehet hányni.
SystemError
@Sámannus: Minden rendszernek megvannak a maga szarjai. Parádéznak pár évig, aztán bujkálva élik le az életüket. Azért éri meg nekik, mert amúgy egy senkik.Ezért is szereti Viktor a testi fogyatékosokat, mert kihasználja a komplexusaikat, hogy végre lehetnek valakik. Persze az, hogy senkik nem emiatt van, de aztán így értékelik, de a befogadó karokkal várja őket Habony elvtárs nevelő tábora, ahol az első lecke, hogy érzelmek nélkül agyon kell verni egy nyugger párt, ha ez megvan máris vezető lehet a fidesz hálózatban
Sámannus
@SystemError: Most az lmpét szervezik rá az ellenzéki politikára. Ez a leggyalázatosabb hazaárulás ami létezik ez nem csak a szemével kancsít, hanem az agyával is.
Sámannus
@SystemError: Ez a legfőbb hazugságuk, mert mert nem beszélnek arról mi az a "MÁS"?
Tudjuk hogy "MÁS" a más farkával, a más életével a más kárára. Ez úgy hazug, ahogyan ki lett találva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.