Abszurditás követelni, hogy csak azért, mert egyik, vagy másik országban rosszabbul élnek, mint mi Európában, automatikusan fogadjunk be minden magasabb életszínvonalra vágyó bevándorlót – mondta Kövér László Balatonszárszón csütörtökön.

Kövér nem akarja ezeréves kultúránk "feloldódjon valamiféle nihilben, multikultiban"

Az Országgyűlés elnöke a Református Közéleti és Kulturális Alapítvány által szervezett Reformátusok szárszói konferenciáján újságíróknak hangsúlyozta: Magyarország minden valóban rászorulót, üldözöttet befogad és befogadott az elmúlt években is, de az automatikus befogadást a magyar kormány és a magyar emberek is elutasítják, e magatartás nem ellentétes a keresztény etikával.

A nemzetközi közösségnek, Európának és az Európai Uniónak van felelőssége abban, hogyan tudja kezelni, megoldani a világ más tájain felmerülő, részben a tömeges migráció motivációját jelentő problémákat, de ezeket a kérdéseket nem nemzeti keretek között, hanem nemzetek között, nemzetközi fórumokon kell megvitatni – fogalmazott Kövér László.

Megjegyezte, a nemzetközi fórumoknak "nem az lenne a dolguk", hogy rákényszerítsék a nemzetállamokat a tömeges migráció elfogadására, hanem az, hogy miként tudnak nemzetközi akciókat, programokat szervezni, lehetővé téve az életfeltételek javítását azon országokban, ahonnan milliók menekülnek el.

A házelnök a konferencia keretében Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel és Bogárdi Szabó István püspökkel, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnökével migrációs témában folytatott kerekasztal-beszélgetésen szólt arról is, hogy a kereszténységgel, keresztény mivoltunkkal összeegyeztethető, ha azt mondjuk: meg kell védenünk Európát, meg kell védenünk Magyarországot, a családjainkat, a jövő generáció esélyeit, hogy keresztény európaiként legyenek magyarok, azoktól, aki csellel, fortéllyal, erőszakkal akarnak Európába jönni.

Kövér László kitért arra is, hogy megítélése szerint az igazi konfliktus nem az iszlám és a kereszténység között van, még ha ez rejtve is van néha, hanem a gyökértelenek és a mindenkit gyökértelenségre ítélni akarók, valamint azok között, akiknek van vallási, hitbeli meggyőződése és ezt fontosnak is tartják.

Amikor migrációról beszélünk Európában, valójában nem a muszlim bevándorlókkal küzdünk, még akkor sem, ha az elmúlt években minden terrorista cselekményhez magukat muszlimnak valló emberek kapcsolhatók. Azokkal állunk szemben, akik megszüntetni akarják az egyházat, a vallási és minden más közösséget – mondta.

A politikus szerint ezért is lehet azon gondolkodni, hogy állam és egyház elkülönült működésében ne kellene-e újragondolni sok mindent, és világosan kimondani: Magyarország keresztény kultúrájú ország.

Meggyőződésem, hogy erőteljesebben kellene érvényesíteni az állam működésében is azt, hogy Magyarország keresztény gyökérzetű ország

- jelentette ki.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy ez nem jelent ideológiai kényszert senki számára, Magyarországon továbbra is lelkiismereti szabadság van, ez része az európai polgári kultúrának és civilizációnak, amiből "semmit sem akarunk visszavenni", de az államnak nem szabad semlegesen tűrnie, hogy ezeréves kultúránk "feloldódjon valamiféle nihilben, multikultiban".

Ez egy szellemi honvédelem, amire egyre inkább be kellene rendezkednünk, és amiről meg kellene győznünk sokakat a vallásukat nem gyakorló keresztények közül – fogalmazott.

Kövér László úgy vélte: új korszakba lép Európa és Magyarország is. Azt mondta, kérdés, hogy mi lesz azokban az országokban, amelyekben elveszítik a keresztény kultúra által megalapozott, a társadalmat összetartó normákat, továbbá kell-e, hogy az ember közösségekbe szerveződjön, "vagy jó az úgy is, ha mindössze populációvá alakul".

Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter újságírókkal azt közölte, hogy minden államhatalomnak a saját állampolgáraiért, nemzetpolgáraiért van elsődleges felelőssége, másokon úgy kell segíteni, hogy ezzel ne veszélyeztessük saját társadalmunkat.

"Nem a bajt kell idehozni, a segítséget kell nyújtani ott, ahol erre szükség van" – fogalmazott.

A miniszter a Magyarországról történő elvándorlásról szólva azt közölte, hogy nem az elvándorlás vagy a kivándorlás, hanem a szabad munkavállalás a jó szó.

Amikor Magyarország az európai uniós csatlakozás mellett döntött, tudta, hogy ez minden magyar számára lehetővé teszi a munkavállalást a közösség országain belül – jegyezte meg.

A politikus rámutatott, hogy "arányosan Magyarország még mindig jól áll, innen mentek el a legkevesebben Nyugat-Európába", de az a cél, hogy a magyar gazdaság jó teljesítményével csökkenjen a különbség az életszínvonal tekintetében, ennek következtében pedig sok külföldön dolgozó magyar gondolja majd: itthon is van perspektíva.

Harminc év telt el a rendszerváltás óta, és bár lehet jogos kritikákat megfogalmazni számtalan területen, az elmúlt három évtized nem minden időszakában, de összességében sikeres volt – mondta.

Gulyás Gergely hangoztatta, hogy a kormánynak az a feladata, hogy mindenhol, mindenkinek esélyt teremtsen a boldoguláshoz. Utalt rá, 2010-hez képest ma 800 ezerrel többen dolgoznak Magyarországon.

Folytatni kell a munkát, és Magyarország olyan vonzó ország lehet, ahol a biztonság mellett a jó életszínvonal miatt is megéri maradni – jelentette ki.

Bogárdi Szabó István arról beszélt, hogy az Európába irányuló migrációról, az elvándorlásról és a Magyarországon belüli migrációról is szükséges eszmecserét folytatni. Utóbbiról azt mondta: az elmúlt 50-60 évben a magyarországi lakosság kétötöde költözött el lakhelyéről.

A püspök azt az igényt fogalmazta meg, hogy "csak béke legyen" a világban, mert nem tudhatjuk, egy lokálisnak tűnő háború megmarad-e helyi ügynek, vagy érinti Magyarországot is.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Varga György

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Vajon miért érzi minden ökör, hogy minden nap beszédet kellene mondania ? Főleg akkor, ha csak zagyvaságokat tud mondani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Vajon miért érzi minden ökör, hogy minden nap beszédet kellene mondania ? Főleg akkor, ha csak zagyvaságokat tud mondani.
Nessy
Ebben az egészben annyi logika és értelem van, mint mackó sajtban brummogás!
Commenter
Ennek a retek kötelesnek kellene már feloldódnia valami nagy nihilben.
Nessy
Ez a jótét lélek mi az ördögöt tanult? Ezer év alatt hány kultúrának a hatása érvényesült, és érvényesül ma is a mi kultúránkban?
Drága Köteles elvtárs, ha nem venné észre, az informatika fejlődésével egyre több angol szó kerül be például a napi szóhasználatba. Az okos telefonokkal, meg szűkül a szókincs. Vannak dolgok, amiket nem tudnak jogszabállyal előírni, vagy megtiltani.
Azért emlékszik arra, hogy pl. Mátyás király idejében mitől indult fejlődésnek a kultúránk? Honnan jöttek a tudósok, művészek?
Érdekes megnézni, hogy egy adott korszakban milyen volt az európai tudomány, művészet, és hol tartottunk mi. Szerencsére mindig akadt olyan államfő, gazdag mecénás, aki megismertette velünk az újat, a "modernet". Ezért tudott aztán nálunk is fejlődésnek indulni minden. Bár, ha az akkori nemes urak jó részén múlt volna, sehol sem lennénk!
karma1
@Commenter: En inkabb a kensavat ajanlanam... Ha mar oldani akarjuk...:o)))
simmering73
off
Olyan érzésem van, mintha Récsöl nagy szaros leleplező cikke eltűnt volna a propiról. Arra gondolni sem merek, hogy a fater szólt ide. Nagy kár, mert kiderült, nem ő volt, hanem... a Soros Gyuri bácsi.
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/08/24/997sorospelus.png
nepszava.us/soros-gyorgy-dobta-el-a-szaros-pelenkat/
off
karma1
Azert ez a bajszos szar 2.0 rendesen tud csusztatni, es az oveit hulyiteni: soha senki egyetlen pillanatig sem mondta, hogy BARKIT is automatikusan kellene befogadni! Epp abban van a lenyeg, hogy aki letelepedesert vagy tranzitalasert folyamodik, azt mind egyedi esetkent kell elbiralni, egyenkent targyalni es ha lehet, engedelyezni.
Es ezt nem a magyar koltsegvetesbol kellene megcsinalni, hanem oriasi fejpenzeket adna erte az Unio.
Persze, akinek csak egybites troll hallgatosaga van, mint ennek a szerencsetlen vadbunkonak, akkor pont erre futja.

Mas: el sem tudom kepzelni, mit nevez o ezereves magyar kulturanak: mert ha megkapargatjuk, akkor kizarolag magyar innovacio,- ami Arpad apankig lenne visszavezetheto - olyan nincs. Ehhez kellettek azok a nepek, akik mar megeloztek bennunket a Karpat medenceben, es akikkel folyamatosan erintkeztunk: a szomszedainkkal.
Hulye koteles, tudod mi az osi magyar kultura, amit annyira orizni akarsz? Hogy nem eszunk mar embert meg nyers hust, - oszt jonapot. Az osszes azota osszeszedett tudas, kultura MINDIG multikulturalis alapon allt.
\Miert nem mesz vissza abba a jo kurultaji edesanyadba, es miert nem szul neked rogton unokat a feleseged? Mert neked is volna epp eleg dolgod a szaros pelenkaval - vegyel peldat a fo turistarol, fo divattervezorol, orszagimazs- alkototol...
EZT a kulturat orizd meg, b+, jo sokaig... Tobbre se telik a busztoho fejedbol...
Commenter
@karma1: kénsav/sósav-megoldja/juk...azért röhej hogy az beszél kultúráról akinek a stílusa miatt még a sarki körbeszaros kocsmában se jutna hely illetve onnan is kidobnák egy akkora pofon kíséretében hogy az 1000 éves kultúra adná a másikat...
tudode
És ezek az ŐSLELETEK vezénylik le a NEGYEDIK IPARI FORRADALOM, a digitalizáció egy részét, az EZERÉVES MÚLTUNKKAL bíbelődve, akkor, amikor elszalad mellettünk, miattuk is ki tudja hány generáció jövője, ki tudja hány nemzedéknek.
.
Szóra sem érdemes, amit böfög a BAJSZA ALATT!
.
www.youtube.com/watch?v=cp4IUffFOZ8
advocat
Ez az ezeréves kultúra bizony nem kis mértékben német, szerb, török, és még ki tudja hány nép magyar kultúrája. De - István szerint is - így jó. Kövér meg ne szóljon bele a szentek dolgaiba.
cikicakk55
Na persze Kövér Elvtárs! Minden rászorulót beengedtek és be is fognak engedni. Már 25.000 rászorulót beengedtek,igaz majd a népnek ki kell izzadni a belépődíjat,mert azért annyira nem keresztény ugye Kövér Elvtárs,hogy ingyen beengedje a bűnözőket? Orbán elvtárs 2015-ben aláírta a kvótát,bár itthon pont az ellenkezőjét mondja azóta is,de lebukott,így be kellett ismernie. Igaz,nem Orbán Basi vallotta be,hanem Lázár Elvtárs volt kénytelen a kormányinfón,mert akkor még Ő volt a "Megmondom az igazat miniszter" Na de azok is csak addig maradtak,még meg nem kapták a menekült státuszról a papírokat. Amint a kezükben volt,már húzták is ki a csíkot ebből a nyomorból,mert lehet ott ahonnan jönnek,ott nincs ekkora nyomor.Amennyiben van,akkor viszont mindenki nyomorog,nem csak a nép.
cikicakk55
@Commenter: A Sósav és a Klór egyvelegében egész jól feloldódna.
cikicakk55
@justhpeter: ma 06:30
Azért,hogy lássuk,Ő nem potyára veszi fel a fizetését.Ezért a sületlen dumáért,aminek a mondanivalója egyenlő a semmivel, kb egy hónapot dolgozott és komoly milliókat kapott érte.
Nessy
@cikicakk55: Á nem kellett ezért nagyon megdolgozni! Innen, onnan összevágtak neki, meg a többieknek valami zagyvaságot, tudva, hogy ilyen melegben lassul a reakció idő, lankad a figyelem, és a harmadik mondat után kikapcsol.
papa.49
@karma1: A legjobb a nátronlúg teljesen eltünteti )))))))))))))) / nátriumhidroxid/
Commenter
@cikicakk55: én megelégszem azzal is ha kámforrá válik, és eltűnik a közéletből a gazdájával együtt. Örökre.
Commenter
@papa.49: na pont ezért ajándékozzuk meg szeretett és bölcs házelnök urunkat ilyen kimerítő augusztus után egy jól megérdemelt tanzániai wellness hétvégével. A tanzániai nátron tó olyan lúgos, hogy a flamingók mumifikálódnak benne...
cikicakk55
@Commenter: Oké! Ám az ellopott milliárdokat ne kámforítsa már el. Annyit ki zárt,hogy elköltöttek amennyit elloptak. Mielőtt köddé( vagy gázzá) változtatjuk őket ki kéne verni belőlük az összes bankszámlájuk pinkódját. Gondolom minden földrészen van pár bankszámlájuk. Talán Afrikában nincs,mert rasszisták. Nem bíznak a sötétbőrüekben.
magyarbakancs
"Abszurditás követelni, hogy csak azért, mert egyik, vagy másik országban rosszabbul élnek, mint mi Európában, automatikusan fogadjunk be minden magasabb életszínvonalra vágyó bevándorlót – mondta Kövér László Balatonszárszón csütörtökön." Abszurditás ,hogy pénzért befogadtuk az Ukrán, Orosz,Arab,Kínai maffia tagjait és Európai beutazást biztosítótűnk nekik.LETELEPEDÉSI KÖTVÉNYNEK HÍVJÁK KÖVÉR ÚR HA NEM TUDNÁ.
Commenter
@cikicakk55: addig, belsőleg kapnak a kámforból/nátronból amíg meg nem mondják a pin-kódokat. Vissza az államkasszába a pénzzel természetesen!
magyarbakancs
@justhpeter: "Vajon miért érzi minden ökör, hogy minden nap beszédet kellene mondania ? Főleg akkor, ha csak zagyvaságokat tud mondani."
Mert tanulj tinó ökör lesz belőled. Lenin is mondta tanulni,tanulni,tanulni megfogadták a lenini fiúk.
kereső
Ne IS! kövér elvtárs.Csak semmi recitativó.Itt van nekünk az ezeréves magyar kúltúrát megkoronázó,a régi vágású kereszténydemokrácia intenditását és kultúráját hiven tükröző új hullámos magyar kultúra.Remélem nem lesz kötelező a terjesztése.
"– Menstruáció! Menstruáció!

– Na de uram, talán demonstráció?

– Az mindegy, csak folyjon a vér!

Ezt a viccet süti el a lovagkereszttel kitüntetett közgondolkodó csütörtöki vezércikkében, amelyben arra nagyon büszke, hogy a keresztet olcsó díszletként használja a hatalom, és ezzel hergeli "az Összeset" (copyright Bayer). Pedig ezért az egy viccért már megérte a keresztet kirakni az Országgyűlés épületére! Fergeteges."
Sámannus
Tee nihil hát megyünk az ázsiai játékokra, vagy nem? Há te meg hol sámándobolsz, hol a kereszttel hadonászol, ti mit akartok ha ilyen kétszínűek vagytok? Ássál te is mélyebben az agyadba, mert nem tudod mi van benne!. Mi lesz a pozsonyi csatával? Ott kik győztek?
Ja jövőre már pogány szeretnél lenni, mert te az vagy aminek magadat tartod. Mi pedig egy szaralaknak, aki identitását úgy változtatja, mint a sarki kurva az ügyfeleit.
cikicakk55
@Nessy: : Ennek a bajuszvitéznek már lankad mindene szerintem. Olyan rusnya a képe,hogy az orkok sikítva menekülnének előle. Ráadásul még gonosz is de nagyon. Remélem a vezírrel kézen fogva mennek a sittre.
SystemError
Kövér elvtárs-fajtársra ráférne egy kis sittes multikulti a zuhanyzóban..
babp1982
Egy egy rohadt tetűlàda nem keresztény ! Hàború elől menekülő emberektől megtagadni a befogadását nem keresztényi magatartás! Megjegyzem a papok aztán rendesen irtottàk az embereket a történelem sirán gondoljunk csak bele az inkvizíció értelmetlen kegyetlen ember írtàsaiba aztàn amit a papok művelnek mind a mai napig az is minden csak nem keresztényi szeretet- pedofília, máskép gondolkodók elleni uszítás!
papa.49
@Commenter: Meg vannak oroszlánok is, remélem ha felfalják nem pusztulnak el mérgezésben )))))))))))
Commenter
@papa.49: szerintem ezt max a hiénák ennék meg.
Nessy
@Commenter: Miért haragszol szegény hiénákra! Azok csak tisztességesen elhullottakat esznek!
cikicakk55
@Commenter: Nagyon tetszett ez a videó. A szöveg is piszok jó! Még nem is láttam,nem is hallottam.Gyorsan el is mentettem,mielőtt leveszik.
babp1982
@SystemError: a hal hülye még 50 IQ- ja sincs nem érdemes foglalkozni vele! Nincs értelme annak se amit irgogat szerintem ő sem èrti/:)))
Desischado
@papa.49: Ne, már, nem sajnálod az oroszlánokat? Isten mentse meg őket! És a hiénákat is!

Boldogan áldozok erre a nemes célra, szaladok megvenni a nátriumlúgot! De kell segítség, mert az egész bandának sok fog kelleni, egyedül nem győzöm. De szerintem erre sokan adakoznának!
kövértől még egy értelmes mondatot nem lehetett hallani. Egyébként érdeklődnék, hogy mi van a kötvényesekkel? Azokat bezzeg beengedték jó pénzért, amit majd MI fogunk visszafizetni, hogy rohadnának meg! Csak a fekália ömlik a pofázmányukból!
papa.49
@Desischado: Őt nem is azért tartja a csutigörény, hogy értelmeset mondjon, hanem a nádfedeles elvtárssal mondatja ki a saját agyament ötleteit, hogy láthassa milyen a fogadtatás a nép részéről!! Ezt úgy határozta meg régebben a fütyisz a köteles jelöli ki a lehetséges irányt, amerre menni kell !!!
Én is kijelölöm nekik a SZÜKSÉGES IRÁNYT bele a pöcegödörbe !!!
Gauntlet
Kövér elvtárs: Nihil az amit ti csináltok: végigrabolva az országot. Multikulti meg már az ókor óta van, az legalább EZER év, sőt miközben vándoroltunk mi is multikulti-ztunk jó pár néppel. Mi se vagyunk homogének.
Gauntlet
@justhpeter: Szereplési viszketegség. meg így tematizálják a közbeszédet - röhej, nem? ilyenekről beszélünk a fontosabb dolgok helyett (oktatás, egészségügy, tömegközlekedés, stb)
babp1982
@papa.49: jobb lenne egy elios lámpavas-:))))
Sámannus
A most elmúlt hetekben éppen 1111 éve annak, hogy egy keleti nép megtámadta Európa egyik keresztény hatalmát. Igen sok keresztény vitéz esett áldozatul a csatának Azóta sem tudtak beilleszkedni, és ma is megtartják a sámándob szertartását a Parlamentben, mert ők a cigánysággal ellentétben 1111-éve képtelenek Európa kultúrájába beolvadni.
Commenter
@Nessy: bocs. igy van, amúgy nem haragszom a hiénákra. Dögkeselyű rendben?
Commenter
@cikicakk55: a youtube-on ha begépeled hogy "orbán népmesék" a teljes sorozat fenn van. Lehetne több is, sajnos már elég régóta nem került fel új...
lampa laz
@Commenter: tegnap 8:23-ra, asszem,egy tartály sósav elérné a kívánt hatást...
lampa laz
Mi oldódik fel te barom, a köcsögduda meg a hátrafele nyilazás(?) Ja, mert az olyan szép, ütemes meg csipkés...
kulabombaafityiszre
@Shikari: Leszarlak téged is szaros nyelvü román spicli,meg leszarom a fidesz kormányodat akiknek a seggét nyalod.
Vágod román spicli.
Üdv:tudod én a Demkében születtem.
Te melyik román városban,nagy magyar szaros nyelvü besugó.
SystemError
@kulabombaafityiszre: Az ilyen ki buzik, mint @Shikari: kerülnek majd 80 éves tömeggyilkosként a hágai bíróságra eljátszva az őszhajú ártatlan nagypapát.
tudode
EZEK v nem tudják mit beszélnek, v ha tuggyák mé játssza meg a maszatos bácsit, akkor, amikor
.
-- KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN alaptörvénnyel kötik CSUPA jóakarattal gúzsba az országot, ÚRI, MURI kedvük szerint, még HÁLÁBÓL fel is kell állni a MÉLTÓSÁGOSNAK:
.
www.google.hu/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=aZ+AL&aqs=chrome.0.69i59j69i60j69i57j69i60l2j0.5484j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Egy ollan országban, amelyből MINDENT VISZNEK mint az ORR-KÁN
.
www.google.hu/search?ei=CLKBW43KNY7VwALewbqACA&q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyar&gs_l=psy-ab.1.1.35i39k1l2j0i131k1l2j0l4j0i67k1j0.3864.9269.0.12096.12.9.3.0.0.0.171.745.7j1.9.0...0...1c.1.64.psy-ab..0.12.823.6..0i10k1j0i10i30k1.74.UF_sHlxCmVc
--------------------
.
Ollan jó zemberek ezek, hogy FESTÖNI se köne náluk AKÁRMILENNEBBET!
.
A FASZA GYEREK rémálmainak megfelelően!
Lepényleső
Talán,ha a III/III-as ügynökök nem oldódnának fel ebben a közegben,bár ők teremtették ezt?
tudode
@tudode: .
Nem is akármillen múttal:
.
propeller.hu/itthon/3340537-orban-viktor-kover-laszlo-volt-kommunista-ugynokok
.
Ez amollan PATRIÁR-KÁLIS multikulti v millen!
human
Kövér! Akkor vegyétek figyelembe, hogy a magyarok 51% nem rátok szavazott és akkor nem kell az elvándorlások miatt azon aggódnotok, hogy más nemzeteket kell betelepítenetek Magyarországra. Nálunk az egyik üzemben már a ruhatárost is úgy választották, hogy tudjon szerbül. A munkásszállókon alig hallani magyar beszédet. Lehetne ez a hihetetlen gazdasági növekedésnek is betudható, valójában az elvándorlás miatt kell külföldőr munkaerőt hozni.
SystemError
@durbincs: Ezért nem engednek ki az elmeosztályról, mert a sarokban ugyanazt ismételgeted.
Sajnos a szopófantomkodásért még ott is maradsz egy ideig.
SystemError
@Shikari: Látom Imádod ezt a buzi témát te kis náci fosadék..:)
cikicakk55
@Commenter: Köszi a tippet. Azt csináltam tegnap este és szétröhögtem az agyam.A párom és a férjem pánikolva rohantak le,hogy mi történt velem? Aztán Ők is beolvadtak a videózésébe,és nagyon vidám esténk lett.Köszike!
Commenter
@cikicakk55: örülök, szívesen. Ide "tudode" linkelt be egy részletet valamikor, így találtam rá, neki is köszönet érte.
Egy angol közmondás szerint a paródia a dicséret legőszintébb módja. A legtöbb paródia esetében ez így is van, szatirikus, de nem trágár, és nem gonosz, van benne esetleg még valahol csodálat, tisztelet is. (ilyen volt az Uborka show pl.) Ezzel szemben ezek a népmesék ultradurvák, és csak megvetés van bennük, már utálat sincs.Híven tükrözik sajnos az egész NER-t, a politikusait, a közállapotokat.
Remélem új részek is felkerülnek a forgatókönyv az utcán hever... :(((
SystemError
@Shikari: 1 bites köcsög, nem zavar, hogy az utasítgatásaidra magasra szarik mindenki..:) Nem szokásom anyámmal szórakozni, nem úgy, mint az ilyen elvetelen kis tetveknek..
Nessy
Uraim! Valamikor az óbudai piac előtt egy kőre a következő volt vésve: Tilos az otsmány beszéd!
@Shikari: Tudjuk, hogy bigott szervilizmussal szolgálod pártunkat és kormányunkat, valamint Orbánt. Legyen neked a te hited szerint .
Reméljük,nem csak a gerincteleneké a jövő!
Eladott Ország
El kéne engedni ezt a dolgot és a démonokat, Kövér kartárs! A legszebb ideje volna, hogy az össze-vissza hazudozás és agyzsibbasztás helyett ezeken a keresztény konferenciákon olyan kérdésekkel kezdjenek el foglalkozni, amelyek valóban húsbavágóak a magyar társadalom számára. Például lehetne azon lamentálni, hogy a történelmi egyházak hogyan tudnák – állítólagos rendeltetésüknek megfelelően – elviselhetőbbé tenni azoknak a magyar embereknek az életét (akár keresztények, akár nem), akik például hagyományőrzésből nem táplálkoznak csak minden páratlan napon, vagy akiket olyan jól megmentett a magyar kormány, hogy már fedél sincs a fejük felett. Örülök, hogy segíthettem. Amúgy Kövér Lászlónak szóljon már valaki, hogy soha senki nem követelte, hogy mindenkit válogatás nélkül be kell fogadni. Csak az igazat, Kövér úr, és akkor talán nem kell majd az ilyen szánalomra méltó hazugságok péniszerdejében tátott szájjal rohangálni. Egyik kétharmadtól a másikig.
SystemError
@Szeparepa2: Elvan a kis világában az ember, parancsolgat, kijelentget, csak qrvára nem érdekel senkit a kis mini hitler. Vegyünk neki egy terepasztalt? Kérsz egy terepasztalt, hogy legyen sikerélményed is @Shikari: ? :)
Eladott Ország
Van egy Kövér László nevű ember, aki soha nem tudott és soha nem is fog tudni kivergődni a lánctalpas tahóság öröklött sötétségéből, de úgy kellene tennie, mintha államférfi lenne. Ez annyira megy neki, mint elefántnak a piruett. Ezért – vagy másért – végtelenül megkeseredett és gyűlölködő, ráadásul egy velejéig korrupt és teljesen szélsőjobboldali pártot kell képviselnie úgy, hogy lényegében nincs mentség a kormány viselkedésére, egyedül a mutogatás marad a másikra, hogy az is lopott. Ez azért nem igazán szilárd erkölcsi alap semmire.
cikicakk55
@cikicakk55: A párom és a fiam akart lenni eredetileg.Csak most láttam,hogy mit írtam.Nem vagyok fehérmájú és nem élek 2 férfivel.
cikicakk55
@cikicakk55 A fentebbi hozzászólás Commenternek ment volna.
Eladott Ország
@durbincs: Nem ártana ha legalább egyszer egy értelmes mondatot is letudnál írni!
kulabombaafityiszre
@durbincs: Gondolom ezek a sok kérdőjeles hozzászólásaid azt jelenthetik,hogy
elnézést és bocsánatot kérsz mindenkitől amiért nem rohadtál meg a mamádban.
Jól értelmeztem gyagyás?
SystemError
@Shikari: A kis szopófantomodat már csak Durbinak becézgeted..Gerlepár!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.