A kormány mindent megtesz azért, hogy történelmi hagyományainknak, veretes ősi jogunknak és kultúránknak megfelelő módon szabadságban élhessünk – jelentette ki Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a totalitárius diktatúrák áldozatairól való budapesti megemlékezésen. Azt is mondta: mindenáron biztosítani kell a teljes szuverenitásunkat, akció- és ütőképességünket, mert csak ennek birtokában tudjuk garantálni minden honfitársunk, családjaink és nemzetünk békés jövőjét. Így akadályozható meg, hogy Magyarországon és Európában még egyszer emberellenes ideológiák és a belőlük kinövő diktatúrák veszélyeztessék a fizikai, materiális és szellemi létet – tette hozzá a miniszter az MTI tudósítása szerint. A kommunizmust és a nemzetiszocializmust olyan emberellenes rendszereknek nevezte, amelyek alapját a felfoghatatlan gonoszság képezte. Mindkét szisztéma hazugságra épült: a jövőben jólétet ígért, miközben megnyomorított milliókat – mondta. A hit, az erkölcs lefokozása a francia

(Forrás: 24.hu, karma1 által)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jézus Mária! Még egy ezeréves dajka mese!
Mire gondolnak az urak? Úrbér, dézsma, papi kilenced, pallosjog, ius primae noctis, a borbély húz fogat, a javasasszony gyógyit, kézrátevés, ráolvasás mint gyógymód?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakcsubakka
Fogja már meg valaki erősebben a nyakát !
bakcsubakka
@Commenter: Meg is látszik a kutatási eredményeken ! Tudod,hogy milyen tudományos eredményei vannak? Gondolom ő ganyézott a fehér egerek alól.
Nessy
Nem tudom, tanult itt valaki történelmet? Hány ezer éves Európa? A görög, római kultúráról hallottak? Ami kultúra és tudás kezdetben ránk ragadt, azt a nyugatiaktól kaptuk! Illetve még a kezdetekben Bizánctól.
Hol vagyunk mi az ezer évünkkel? Már régen túl volt Anglia, Franciaország az ipari forradalmon, amikor mi még sehol sem voltunk.
Alapjába véve a kiegyezés volt legutóbb, ami fel gyorsította a fejlődést kis hazánkban.
Bizony az átkosban jó nevű, elismert kutatóintézeteink voltak, amit a kilencvenes évek elején megszüntettek. Most még az MTA tudományos munkáját is megszüntetik. Tényleg mehetünk a kirgizekhez meg a türkökhöz marha pásztornak.
kereső
Na azért, amit a Schmidt Mária korunk történelmét átiró történésze mondott, az se kutya.:
"Nehéz megérteni, hogy a diktatúrák miként tudtak megtéveszteni annyi gondolkodó embert

– vélekedett Schmidt Mária, aki szerint az Európai Unió vezetői körében is mintha reneszánsza lenne a kommunizmusnak. "
kissé felnőttem
Nahát inkább élnél rabságban karrierista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. December 12., 08:00
Megszólalt a zaklatással vádolt színész
Szórakozás - 2019. December 12., 07:53
Tóth Gabiék minden elárultak kislányuk születéséről