A kormány mindent megtesz azért, hogy történelmi hagyományainknak, veretes ősi jogunknak és kultúránknak megfelelő módon szabadságban élhessünk – jelentette ki Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere a totalitárius diktatúrák áldozatairól való budapesti megemlékezésen. Azt is mondta: mindenáron biztosítani kell a teljes szuverenitásunkat, akció- és ütőképességünket, mert csak ennek birtokában tudjuk garantálni minden honfitársunk, családjaink és nemzetünk békés jövőjét. Így akadályozható meg, hogy Magyarországon és Európában még egyszer emberellenes ideológiák és a belőlük kinövő diktatúrák veszélyeztessék a fizikai, materiális és szellemi létet – tette hozzá a miniszter az MTI tudósítása szerint. A kommunizmust és a nemzetiszocializmust olyan emberellenes rendszereknek nevezte, amelyek alapját a felfoghatatlan gonoszság képezte. Mindkét szisztéma hazugságra épült: a jövőben jólétet ígért, miközben megnyomorított milliókat – mondta. A hit, az erkölcs lefokozása a francia

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Jézus Mária! Még egy ezeréves dajka mese!
Mire gondolnak az urak? Úrbér, dézsma, papi kilenced, pallosjog, ius primae noctis, a borbély húz fogat, a javasasszony gyógyit, kézrátevés, ráolvasás mint gyógymód?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nem tudom, tanult itt valaki történelmet? Hány ezer éves Európa? A görög, római kultúráról hallottak? Ami kultúra és tudás kezdetben ránk ragadt, azt a nyugatiaktól kaptuk! Illetve még a kezdetekben Bizánctól.
Hol vagyunk mi az ezer évünkkel? Már régen túl volt Anglia, Franciaország az ipari forradalmon, amikor mi még sehol sem voltunk.
Alapjába véve a kiegyezés volt legutóbb, ami fel gyorsította a fejlődést kis hazánkban.
Bizony az átkosban jó nevű, elismert kutatóintézeteink voltak, amit a kilencvenes évek elején megszüntettek. Most még az MTA tudományos munkáját is megszüntetik. Tényleg mehetünk a kirgizekhez meg a türkökhöz marha pásztornak.
kereső
Na azért, amit a Schmidt Mária korunk történelmét átiró történésze mondott, az se kutya.:
"Nehéz megérteni, hogy a diktatúrák miként tudtak megtéveszteni annyi gondolkodó embert

– vélekedett Schmidt Mária, aki szerint az Európai Unió vezetői körében is mintha reneszánsza lenne a kommunizmusnak. "
kissé felnőttem
Nahát inkább élnél rabságban karrierista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.