Soproni Ágit 18 évvel ezelőtt ölték meg. Fia ölette meg őt. 

A gyilkosság idején a 21 éves fiúnak anyagi gondjai voltak, s úgy érezte, anyja – Soproni Ágnes – akadályozza őt abban, hogy nagyvilági módon éljen, ezért elhatározta, hogy megöleti. A gyilkosságért nyolcmillió forintot kínált a barátjának, L. Zsoltnak, amit a családi ház eladásával akart előteremteni. Mivel Soproni Ági fiát kizárták az örökségből, a második kerületi villát – ahol a gyilkosság is történt – a színésznő szülei és a volt férje örökölték. A tragikus sorsú nő édesapja már nem él, 2014-ben pedig pedig az édesanyja, F. Valéria is elhunyt.

Kiemelkedik az intelligenciájával

Soproni Ágit 2000. március 9-én ölték meg, ép ésszel felfoghatatlan kegyetlenséggel. Fiát, P. Andrást 2003-ban ítélte jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre a bíróság, azzal a kitétellel, hogy az akkor 23 éves fiatalember legkorábban negyven év múlva szabadulhat. P. most a szegedi Csillag börtönben raboskodik, információink szerint egy négyfős zárkában őrzik.

– Korábban többször előfordult, hogy magatartásbeli problémák miatt fegyelmit kapott, de az elmúlt években teljesen megjavult, mintarabként viselkedik – mondta a Borsnak egy korábban a Csillagban raboskodó férfi.

– Intelligenciájával kiemelkedik a többiek közül. A zárkatársait angol nyelvre tanítja, sokat olvas, tanult is a börtönben. Dolgozik is, ruhákat varr, ez napi elfoglaltságot jelent számára. Az apja nem fordult el tőle, rendszeresen látogatja őt, és csomagot is küld neki minden hónapban – tette hozzá az informátor. 

(via Bors)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
A fideSS a baltas gyilkost is kiengedte, lehet ezt is ki fogja
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cirip
Elvetemült , elmebeteg, veszélyes, nem normáélis. SOHA ne engedjék k!
Valószínű súlyos pszichés zavarai voltak gyerekkorától kezdve, az anyja miatt. Van ilyen a fú gyerekeknél.
Nem akarom a halottat bántani, mert bármilyen volt, senki nem arra stzületett, hogy feldarabolják, főleg a saját gyereke!...
Desischado
Soha ne szabaduljon ki. erre szavak sincsenek, hogy valaki erre képes legyen, és ráadásul a saját édesanyjával.
Mirtilla
@cirip: Jól is néznénk ki, ha minden anya-fiu ellentét "darabokban" végződne.
cirip
@Mirtilla: Még jó, hogy nem, de nem is a szokványos anya-fiú ellentétekről írtam.Bocs, de nem akarom itt ezt bővebben kifejteni.
Eriksson
" anyja – Soproni Ágnes – akadályozza őt abban, hogy nagyvilági módon éljen, ezért elhatározta, hogy megöleti. A gyilkosságért nyolcmillió forintot kínált a barátjának, L. Zsoltnak"
Vajon a Zsolt mennyit kapott?
Minden esetre, ha nem is nagyvilági módon, de gondtalanul élhet amíg meg nem hal.
vacsi
Nem értem, hogy a volt férj hogyan örökölhetett, ha már elváltak. Azt olvasta annak idején, hogy mindenben támogatta a fiát, nem ítélte el a rettenetes tettéért - szóval, ha ez a féreg kijön a börtönből - remélem, erre csak 22 év múlva kerülhet sor -, akkor idekint a boldog élet várja!
Egyébként számomra döbbenetes az a megállapítás, hogy: intelligenciájával kiemelkedik a többiek közül. Ő a legaljasabb bűncselekmények egyikét követte el, így vele kapcsolatban intelligenciáról nem lehet beszélni! Legfeljebb arról lehet szó, hogy ravaszabb, sunyibb, mint a többi rabtársa - jaj a társadalomnak, ha újra szabad lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.