Nem véletlen a címadás, mert ha még most készül a piacra a konfitált csirkemáj alapanyagait mindenképpen szerezze be.  Ilyen finomat régen evett a családja. Arról nem is beszélve,hogy  nagyon sokáig el áll, így azután mindig van mihez nyúlni, ha nincs ideje vacsit, vagy reggelit készíteni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Jártunk tegnap, a zöldség kilója 1500 Ft. köszönjük nagyon a hathatós közreműködést az elkurmánynak, amivel állandóan belepiszkálnak a gazdaságba !!!
wagabund
Igen, voltam piacon...és olyan finom libatepertőt vettem, hogy csak na...jó kis hagymás kenyérrel csoda...hazáig még betoltam egy fantasztikus sajtos rudat..

a csirkemáj eszembe sem jutott...nem ezzel oldom meg sem a reggelit, sem a vacsorát.
wagabund
@papa.49: Tegnap a nejem azt mondta (némileg zavaros tekintettel) hogy kétezerért látta a fehérrépa kilóját...
azt hittem megártott neki a meleg, mondtam, hogy pihenjen... én meg néztem ki a fejemből, hogy micsoda hülyeségeket talál ki...ezekszerint nem..
papa.49
@wagabund: Sajnos nem, mert nálunk is a nejem jött ki a zöldségestől kissé morgósan, mondom neki mi baj van akkor mondja vett 2 azaz KETTŐ DARAB fehérrépát 200 Ft. mondom neki 1 kiló volt a kettő, erre kissé mérgesen mondja, tízen pár deka !!!
Lepényleső
...tudja meg,hogy az új munkatörvénnyel 2012-ben eladták mint egy házi szárnyast? Nemzeti
alapokon,aztán jött a nagy haszon,-annak ki ezt is lenyomta torkunkon?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.