„Óvodások, térdre, imához?” címmel kérdezte Rétvári Bencét a DK-s Vadai Ágnes. A kormány belevette az óvodai nevelés alapprogramjába a keresztény kulturát. Óvodások, térdre, imához?” címmel kérdezte írásban Rétvári Bencét a DK-s Vadai Ágnes. Az apropót az adta, hogy a kormány egy rendeletmódosításal belevette az óvodai nevelés országos alapprogramjába a keresztény kulturális értékek megismertetését a gyerekekkel. #adsense #nyito #right-sidebar-1 #300×250 #szoveg+vizual A képviselő idézte az alaptörvényt: „mindenkinek joga van a gondolat, a lelkiismeret és a vallás szabadságához” az óvodai nevelés országos alapprogramjáról szóló 2012-es, eredeti kormányrendeletet: „a gyermek nevelése elsősorban a család joga és kötelessége”, illetve „az óvodai nevelésnek a gyermeki személyiség teljes kibontakozásának elősegítésére kell irányulnia, az emberi jogok és a gyermeket megillető jogok tiszteletben tartásával” majd a nemrég elfogadott módosítást a keresztény kulturális értékek...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Benőkéből nem kellett hülyét csinálni, alapból hülye volt...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Benőkéből nem kellett hülyét csinálni, alapból hülye volt...
Edmond Dantes
Orbán nyilatkozatainak gyűjteménye egy kincses bánya.Mindenre és minden ellenkezőjére lehet tőle idézni.Ezt máshol politikai szélhámosnak nevezik,nálunk a nemzet nagy vezérének.Rétvári ostoba módon nem veszi észre az,hogy bármit mond,a vezér miatt mindig szarba kerül.Most is.
namihami
Rétváriból hülyét csinálni? Bocs, de az még ujjgyakorlatnak is bölcsödéstempó.
Erre nem kéne a Vadainak túlzottan büszkének lenni. Ez még egy kétévesnek se megoldhatalan feladat. Félkézzel, becsukott szemmel...
kissé felnőttem
Ugye lovas nemzetnek tartják magukat ? csak hogy mindig fordítva ülnek arra is ? és rendszeresen ? akár a cirkusz világában. Sok papagáj veszi igénybe az ura kegyeit a pénzért meg bármit bevállalva. Lelkiismeret ? ja az sehol (. Dakoták ? )
csipetke
Ilyen módon egyik fideszesből se nehéz hülyét csinálni,(nemcsak azért,mert tényleg azok),elég csak ismerni a vezírük régi rizsáját,mert ma homlokegyenest mást mondanak/tesznek,mint anno.Ilyen köpönyegforgató szélkakast,mint orbán,keresve se találni.A fidesz pedig forog utána,mint a vásári körhinta.
volvós
Ez a fotó erről a kócsagról élethű !!! Mint egy idióta !
kokopelli
@volvós: Elnézést,de koncentrál a csicska! Látható a fejtartásán! Mind a három
agysejtjét a szürkeállományának szeretné egy helyre összeterelni!Nála az nem
egy "puliügyességre" vall!
Nessy
@Shikari: Valóban mást mond ma a fidesz és Orbán, mint pár éve? Igen! Akkor hol itt a demagógia! Hogy is volt pl. a "csuhások, térdre, imához", és a mai erőszakos hittérítés? Már óvodás kortól?
Sámannus
Sokkal több ilyen akciót lehetne megcsinálni, lévén, hogy a fidesz korábbi önmaga az "érték vesztett" retorikával került hatalomra.
silber13
@Shikari: Megint hülye vagy, mint általában. Egyelőre Vaai Ágne az, aki a parlmentben 5 nyelvn beszél, tudományos munkatárs az egyetemen, míg Ráétvári egy szimpla kis jogász senki!
silber13
@Shikari: Szerintedd beszél hülyeségeket.!..És mondja ezt egy valódi, hülyeségeket fröcsögő félművelt alak.
silber13
@Shikari: Valószínű,hogy közted és köztem általános és egyetemes műveltség dolgában nem célfotó döntene!:-))))))) Mondtam már neked, te a homo unius libri legosszabb fajtájához tartozol!
silber13
@Shikari: Hihihi! Megszólalt a kis Göbbels epigon!:-))))
tudode
Elismerés illeti Vadai Ágnest amiatt, mert VISSZAMUTATOTT a múltra, és sikerült átvernie az egyik NER-lovagot saját GAZDIJA őskori mondásával, amiatt, mert EZEK az ifjú titánok NEM KÉSZÜLTEK fel, hogy milyen HADICSELEKET vetett be az éppen AKTUÁLIS hallgatóságának kedvére, olyan FATER-szintű hadicselezéssel!
.
Amikor kiadta apját országnak, világnak, hogy időnként AGYONVERTE!
.
Közzététel: 2017. dec. 17.
.
---- Orbán Viktor: Vert az apám és mindig volt egy kis skizofrén hajlamom Ne maradj le a videói

www.youtube.com/watch?v=92GlIUI8NxU&t=136s
.
Oszt' mi lett belőle amikor NAGY LETT?
silber13
@Shikari: Bruhahaha! Shikari észt próbál osztani!:-)))))))
Aki Én
@Shikari: ,,Az összeguglizott "tudásod" itt nem elég kisfiam! :-)…."
Neked még sok is kisfiam :)
Egyébként Vadai pont olyan, ahogy leírtad. De ettől még qrvára igaza van.
silber13
@Shikari: Ne erőlködj, mert bokáig összeröhögöm magamat az eröőlködéseden!!:-)))))))))
silber13
@Shikari: Mondtam, hogy ne erőlködj, mert bokáig összeröhögöm magamat az eröőlködéseden!!:-)))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.