Felújítások, munkavégzések, vagy csak határforgalmi ellenőrzés miatt több autópályán is kilométeres sorok alakultak ki.

Az Útinform szombat 10:23-kor kiadott jelentése szerint a következő a helyzet a magyar utakon:

- Az M7-es autópályán Siófok térségében a 102-es és 111-es km között Letenye felé csak egy sáv járható felújítás miatt. A munkaterület előtt több km-es kocsisor torlódott fel. Több mint egy óra az átjutási idő. Aki teheti, kerülje az érintett útszakaszt.

- A közeli 7-es főút siófoki szakaszán a 107-es km-nél három személyautó ütközött össze. Ott a fél útpályát zárták le.

- Az M5-ös autópályán Budapest felé lassú haladásra kell számítani Újhartyán térségében (45-ös km), ahol sövényvágó géplánc dolgozik, illetve az M0-s csomópont előtt, ahol az erős forgalom miatt nehézkes az átjutás az M0-s autóútra. Kecskeméttől az M0-sig fél órával is nőhet a menetidő.

- Hegyeshalomnál az M1-es autópálya határátlépésnél Ausztria felé közel 4 km-es a kocsisor. 50-60 perc a várakozási idő. Személyautóval a közeli határátkelők közül Mosonszolnok vagy Jánossomorja felé érdemes kerülni.

- Az M0-s autóút keleti szektorában az 52-es Pécel/Rákoscsaba csomópontnál javítják a burkolatot a 11-es főút felé vezető oldalon. Csak a külső sáv járható. Néhány perc az átjutási idő.

- Az M1-es autópályán Herceghalom térségében a sávelhúzásos terelés előtt lelassult a közlekedés Hegyeshalom felé. 10-15 perces késéssel lehet számolni.

- Az M43-as autópályán a csanádpalotai határátkelésnél 4 km-es a kamionsor Románia felé. A tehergépjárművek a szélső sávon haladnak, a főpálya forgalmát nem akadályozzák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.