Most a "balliberális" zenészeket listázta a Fidesz kultúrökle, a 30Y is megkapta.

Nyolc évvel a Fidesz 2010-es kétharmados győzelme után Szakács Árpád kormánypárti publicista szerint a művészetekben még mindig a "balliberális diktatúra" uralkodik. 

Fluor Tomi MSZP-s a kormánylap publicistája szerint

Fotó: Facebook/Fluor Tomi hivatalos oldala

A publicista emiatt a Magyar Időkben indított cikksorozatában rendre listázza, kiket is tart a színház, film, irodalom – és a most a zene területéről – balliberálisnak – olvasható a 168 óra cikkében.

Mostani írásában Szakács Árpád arról elmélkedett, hogy bár Tóth Vera 

Magyarország egyik legjobb hangú énekesnője, dalait milliók nézik a videómegosztókon, közösségi oldalát 164 ezren követik,

az állami és közszolgálati Petőfi Rádióban az elmúlt hat évben mindössze 14 alkalommal játszottak le tőle három dalt. Ezzel szemben 

a közismerten balliberális 30Y zenekar

81 dalát összesen 3525 alkalommal játszották le ugyanezen rádióban.

Megkapta Fluor Tomi is, őróla Szakács azt tartja, hogy 

közismerten MSZP-szimpatizáns.

Emlékezetes, Fluor egyszer a Petőfi TV élő adásába trollkodott bele egy "Soros György" bekiabálással, ami után egy ideig a Wellhello dalait nem játszotta a Petőfi Rádió.

De Király Viktor is ugyanebbe a társaságba került, míg például Vastag Csaba nem tartozik ebbe a körbe.

A Fidesz kultúrökle szerint 

a legprimitívebb és legobszcénabb szövegeket gyártó, a drogozást és a züllött életet népszerűsítő balliberális előadók több tízezer alkalommal voltak hallhatók a rádióban, mindezért sokmilliós jogdíjat vesznek fel.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
És akkor mi van Ákossal és az ő Kossuth díjával! hány millióval támogatják azt a csapnivaló zugzenészt! Mága művész úr is kapott pár milliócskát,ezek az élősködők nem kritizálnak csak segget nyalnak de azt nagyon tudnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
terlasz
Figyelmeztetik a rádiókat, hogy baj lesz akkor, ha nem a listájuk szerint támogatják a zenészeket, lehetőleg csak a mikutyánkkölyke alapon.
Bayer is megüzente 7 millió magyarnak: takarodó picinyem, mert nem a fideszre szavaztatok, ez a már a mi országunk.
Gauntlet
Pont ő. Fluor Tomi. Ezeknek üldözési mániája van. Új szlogen:
Fidesz:
kockázatok és mellékhatások tekintetében keresse fel orvosát gyógyszerészét !
solidedge
Korra, nemre, identitásra való tekintet nélkül mindenki ellenséggé vált aki nem ért egyet a Fidesz politikával. A 3 milliós kisebbséget képviselő Fidesz addig-addig fabrikálta az ellenség képet, amíg a többségből Soros, bérenc, az ország ellensége lett. Aki átélte a Rákosi korszakot piszkosul deja-vu érzése van. Ennek az illib katyvasznak egyetlen célja, hogy a hatalmukat bebetonozzák. Jól tudják, hogy demokratikus keretek között ez lehetetlen lenne.
SystemError
@solidedge: Teljesen egyetértek minden szóval. Az egyetlen, hogy ne menjünk bele az "illib" kifejezés használatába. Nem tudok értelmezni egy új fogalmat, melynek egyetlen meghatározása egy fosztóképző.Van a demokrácia és az orbánizmus. Ez már nem demokrácia, hanem orbánizmus, mivel "liberty" az az szabadság nélküli demokrácia, mint fogalom nem értelmezhető. Szerintem itt az ideje kimondani a szójátékok helyett, hogy miben élünk..
SystemError
@terlasz: Aznap fog összedőlni a fidesz kiskirályi sejtekre épülő maffiahálózata, amikor nem a térkőből kapnak 50% jutalékot munka nélkül, hanem nekik kell lerakni a térkövet és nem EU-s pénzből, hanem a saját nem fizetett adójából..
advocat
És a Fideszes (ál)keresztény diktatúra? És miért nem lehetek semleges. Tojok az összes kormányra és tagjaira. "Haggyanak" engem békén! Ne akarják megmagyarázni, hogy ki vagyok. Csak ez keveseknek sikerül, mert kell egy vezér! Sokaknak. Ők az agymosottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.