Július végén tépte le egy idős nő nyakából a nyakláncot egy férfi Óbudán.

A BRFK közleménye szerint a Közrendvédelmi Főosztály járőrei 2018. augusztus 24-én az éjjeli órákban igazoltattak egy férfit Ferencvárosban, mivel hasonlított arra az elkövetőre, aki még 2018. július 26-án tépte ki egy idős hölgy nyakából az arany nyakláncát a Pacsirtamező utcában. Akkor a tolvaj el tudott menekülni a zsákmánnyal, azonban az óbudai nyomozók azonosították az elkövetőt és a 21 éves budapesti B. Károly ellen elfogatóparancsot adtak ki.

A járőrök miután megállapították, hogy az igazoltatott férfi valóban a lopás miatt keresett B. Károly, elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra.

Az óbudai nyomozók a férfit lopás bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.​

(MTI)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Az ilyen nyaklánctépősöket simán le kellene csukni legalább öt - tíz évre , persze keményen dolgoztatva, de ehhez börtönök kellenének mert qúrva kevés már a hely ! ---- De az ilyen nyaklánctépők kismiskák ezekhez ----------- 444.hu/2018/08/24/elraboltak-es-megkeseltek-a-sajat-baratnoje-szeme-lattara-csak-azert-mert-a-helyi-kemenyfiuk-szerint-nagykepuskodott# --------------- Igazi primitív - barbár - gátlástalan - embertelen fajzatok ! Ja az , hogy cigányok, nem mellékes ! Én egy csirke nyakát sem mertem volna elvágni és nem is néztem soha a disznóvágással együtt ! Na most ugyebár nincs halálbüntetés ! Akkor mi lenne ezeknek a rohadt szadista fajzatoknak a méltó büntetés ? Válasz ? Még olvasni is szörnyű volt, fújjjjjjjjjjjjjj !!!
gazdag dezső
Igen !Ezeknek kellene a halálbüntetés,és még sokaknak,és nem üdültetni közpénzen őket !Csak hát kevés a börtön? meg túlságosan kényelmesek ! Mennének más országokba ahol pár év után már kétséges a visszatérés is,és nem üdülés a börtön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.