A legújabb listázásról, melyben a könnyűzenei piac "tarthatatlan" balliberális túlsúlyán háborgott Szakács Árpád, már beszámoltunk. A hőbörgés egyik alanya nem vette jó néven, hogy kemény munkával megszerzett nevét politikai célra használja fel a Fidesz-hű portál.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
A firkász fotóját elnézve, a sajtó buziklubjának az elnöke, magyarul egy ratyi...
RonaGyuri
nyugi hamarosan megkapja a magáét, ezek az ócska állampárti-firkászok nem lankadnak! =))
lampa laz
Gratulálok Vera! Ideje lenne minden érintettnek/ listázottnak ugyan így reagálni és nem legyinteni egyet az ilyen bunkó újságírói megnyilvánulásokra.
volvós
A firkász fotóját elnézve, a sajtó buziklubjának az elnöke, magyarul egy ratyi...
lampa laz
@Horizont: Ettől alább és beljebb már nem tud hatolni orbán retkes valagába, mert már ki sem látszik belőle. Normális ember már nem járatja ezeket a megyei szennylapokat csak a NER tagjai, mert nekik kötelező, kubatovlista alapján.
Eriksson
Szegény Vera. Ha nem a fogyásáról, a formás fenekéről, vagy sikertelen pasizásairól van szó hanem az énekesi tehetségéről és mellőzöttségéről, egyszerűen kikéri magának, hogy foglalkozzanak vele.
Van neki valami züm-züm a fejében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.