Nincs aki elvigye a nemzet szemetét, munkaerő hiányra hivatkozva nem szállítja el a Fővárosi Közterület-fenntartó a szelektív kukákban összegyűlt háztartási felesleget. Végre rászokóban vagyunk a környezettudatosságra, és tessék!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Előbb a rohadó rendszert kell szelektálni.
Eladott Ország
Nem a munkaerő fogyott el, jóember! A gyógyszered fogyhatott el, már régebben. Kurvára nem a teljes foglalkoztatottság mindenen és mindenkin átívelő nagyszerűsége miatt fogyott el a munkáskéz Magyarországon, hanem azért, mert lábra kelt a kéz és elhúzott innen. Egyszer valaki ki fogja számolni, hogy hol tarthatna most az ország gazdasági fejlettsége, ha nem Mészáros Lölö nyer meg minden második tendert (előtte Simicska), a maradékot meg a többi stróman és oligarcha söpörte be. Mert egyszer az is meg fogja érteni, aki most nem fogja fel, hogy Mészáros horvátországi villái, Andy Vajna kaszinói és tévécsatornái, Rogán helikopteres rongyrázásai abból a pénzből vannak, ami kellett volna az ipar fejlesztésére, oktatásra, gazdaságélénkítésre, egészségügyre. Egyszer a leghülyébb hívő is rájön, hogy az ő gyereke azért ment ezer kilométerre, mert ti elvettétek a fejlődő gazdaság, a növekvő bérek, a versenyképes oktatás, a szociális védőháló reményét is. Rá fog jönni, hogy azért csak egyszer láthatja évente az unokáját, mert neked stadionok kellettek, mert a vállalkozók támogatása helyett önmagatokat támogattátok, mert még Nárcisz kutya rezidenciáját is velünk fizettetitek meg. Be fog következni és nincs annyi migráns a világon, amennyivel el lehetne takarni ezt a rengeteg disznóságot, amit műveltetek. De addig is örvendezzetek egymásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.