Az augusztus huszadikai ünnepségek után sajtóviták kereszttüzébe került a Parlament két ablakán is kilógatott, soha sem volt magyar-keresztény zászló. Szeptember elején tartja a miniszterelnök fia által vezetett - a legújabb magyar kisegyház - Felház a dicsőítő imahetét. Túl régen élünk már ebben a rezsimben ahhoz, hogy higgyük a véletlenekben.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@Horizont: @bencemacska: Elolvastam a cikket,és egyszerűen félelmetes.Először azt gondoltam,hogy ez a kis dilinyós az apjának szerez egy valag új fideszes szavazót,nyilván benne van ez is,de ez a gyerek sztem vagy elmebeteg,vagy nagyon okos.Ő is egy hatalommániás kis izéé,pont mint az apja,csakhogy talán át se gondolta,hogyha őt nem orbán gáspárnak hívnák,hanem mondjuk kiss pistának,a kutya se menne utána.Úgylátszik a kölyköt nem zavarja,hogy az apja farvizén evezgetTalán neki mindegy is,csak dőljön a lé,mégha az apja seggnyalóin keresztül is.Remélni lehet csak,hogy a gáspár után tóduló birkák előbb-utóbb rájönnek,hogy miről is szól ez a dolog,itt a vallás játssza a legkisebb szerepet,ez csak a pénzről szól.
nevemnick
@csipetke: ,,Remélni lehet csak,hogy a gáspár után tóduló birkák előbb-utóbb rájönnek,hogy miről is szól ez a dolog,itt a vallás játssza a legkisebb szerepet,ez csak a pénzről szól."

Ha jól emlékszem,így indult a hitetlenek gyülekezete is...
csipetke
@nevemnick: 7:03 A hit gyülire gondolsz?Ott állítólag a fizetésük 10%-át kell lecsengetni a delikvenseknek havonta.Ebből jár Németh puccos verdával,és él luxusban.A hívek meg is érdemlik,amiért eltartanak egy ingyenélőt,és a családját.
bencemacska
@csipetke: ma, 11:36
A fia meg vezérigazgatja "őfelsége ellenzéke" KFTV-jét.
nusika
@csipetke: ...majd lesz hely az ÜRES stadionokban, mert, szerintem a (fizetős belépő)felházzal megtelik a
www.startlap.hu/kiemelt-hirek/dupla-annyi-biztonsagi-or-volt-a-felcsut-meccsen-mint-nezo/
csipetke
@nusika: Legalább valamire jók lesznek a stadionok,még ha elmebeteg célra is...Ami szomorú,hogy a mi sanyargatásunk árán épültek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.