A korábbi évekhez hasonlóan idén is egy héttel előbb – még augusztusban - kifizeti az államkincstár a szeptemberi családtámogatási ellátásokat, hogy az előbb érkező pénzt a családok felhasználhassák a tanévkezdéshez.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A szegénység (nélkülözők) aránya Európában
static.koos.hu/2017/06/deprivation-665x444.png
Ön talált a cihájában ötmillió forintot? Mielőtt itt olvasgatni tetszenek, gyorsan nézzék meg a bankszámlájukat, váratlanul lehet azon ötmillió forint. Nincs? Akkor kapják elő a kisszekrényből vagy az ágy aljából a cihát, hátha feledékenységből mégis oda pakolták azt az ötmilliót. Ott sincs? Úgy jártak, mint én. Mielőtt leültem bekopogni e sorokat, felforgattam mindent, mégsem leltem a magyar emberekhez tartozó piszkosul sok pénzre. Így aztán együtt vagyunk élhetetlen mamlaszok. Megmondta a Matolcsy-bank, hivatalos nevén Magyar Nemzeti Bank, hogy az idén már mintegy 1300 milliárd forintot takarítottak meg a háztartások, összesen 49 934,8 milliárd forintra emelkedett a háztartások vagyona. Ha ezt az összeget elosztjuk Magyarország lakosságával, akkor jön ki a fentebb említett ötmillió forintos megtakarítás. Elosztották, csak nem mindenkinek jutott – sem papíron, sem a valóságban. Aki szegény, maradt az idén is szegény. Hülyén csináljuk. Lettünk volna gázszerelők, akkor most lenne aprópénzünk, olyan 280 milliárd forint. Abból azért lehetne már venni néhány rétest. Is.
24.p3k.hu/app/uploads/2018/03/kepkivagas-matolcsy.jpg
Matolcsy György fiának cége megvette, Matolcsy György unokatestvérének bankja meghitelezte, Matolcsy György és felesége, korábbi nevén Vajda Zita pedig használja a 430 millióért hirdetett II. kerületi luxusrezidenciát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.