Reményeket és illúziókat rombolt szét az 1956 utáni újabb trauma, Csehszlovákia 1968-as megszállása, amely ellen Magyarországon alig néhányan tiltakoztak nyilvánosan.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát az biztos, hogy a ma hangosan komcsizók és felmenőik kussoltak ezerrel, sőt... =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
@karma1: .
Gratulálok a gyermeked boldogulásához is, mert volt bátorsága változtatni!
.
De a napvilágot látottak szerin semmi JÓT NEM HOZ ez a galeri, mivel valójában még csak a FŐVÁROST NEM SIKERÜLT eddig bevenniük, hiszen 2006-ban az ök..választásokkor már BESÁRGULT az ország térképe, amelynek ÁLDÁSOS TEVÉKENYSÉGÉT abból érzékeltem, hogy a fideszes megyei önkormányzat OLYAN MÉRTÉKBEN FELEMELTE az intézményben lakó gyermekem GONDOZÁSI DÍJÁT, hogy még az én nyugdíjamból is HATÁROZAT HOZATALLAL, szigorú elszámolási kötelezettséggel az illetékes gyámügy felé hozzá kellett járulnom.
.
Tehát ÖTÖDIK turnust nyerték meg a rendszerváltás óta, bedobva az ÖSZÖDI IGAZ BESZÉDET, amelyet olyan mértékben überelnek, amelyre jogállásuk figyelembevételével NEM VOLT PÉLDA a honfoglalás óta.
.
Most az ÚJKORI HONFOGLALÁS KORÁT éljük a KÖZÉPOSZTÁLY fokozatos lecsúszásával, a PÁRT ALAPTÖRVÉNYÜK revizíója, v miCSODÁJA előtt a HAMISKA MISKA, nem a népesség, a parlamenti 2/3-ukkal VISSZAÉLVE!
.
Belegondolni is ROSSZ, hogy meddig merészel az a KÖZÉPSZINTET alig, v nem is elérő EGYSZEMÉLYI vezető ELTERELŐ HADJÁRATTAL még csavarni egyet, kettőt a társadalom lecsúszódó rétegein!
karma1
@tudode: Borzaszto ezt olvasni, mert tudom, hogy ez igaz, amit irsz... Megis ugy erzem, hogy lesz valtozas, bizni kell benne!
tudode
@karma1: .
Ez alatt a 83. évem alatt MEGTANULTAM: a remény hal meg utoljára, meg én, pozitív gondolkodásúként, minden ROSSZBAN megtalálva a JÓT, már ami a magánéletemet illeti!
.
Jelszavam:
.
VIDÁMAN KELL TÖNKREMENNI!
.
Veled megosztom! Nem mondom el senkinek, ELMONDOM HÁT mindenkinek, hogy van egy honlapom a net-en, általában kiírom magamból örömömet, bánatomat annak érdekében, hogy nyugodt álmom legyen: A publikusak kerültek a HONLAPOMRA!
.
Megtisztelnél, ha kinyitnád a gondolataimat, amely honalap neve:
.
angyalversek.hu
.
Még én is MEGHATÓDOM, amikor NÉHANAPJÁN kinyom, MENNYI MINDEN BELEFÉR EGY ÉLETBE!
Edmond Dantes
@RonaGyuri: Arról nem beszélve,hogy már 56-ban sem volt ÁVÓ,hanem ÁVH,azaz nem osztály volt,hanem hivatal.Sebaj.68-ban valóban nem volt már ÁVH sem,akkor nem elvitték,hanem meghívták az embert.
karma1
@tudode: Koszonom, elni fogok a lehetoseggel - de most aztan megleptel! Azt hittem, hogy kb. velemkoru vagy, 60+ ! Annyira fiatal az irasod, a stilusod, hogy az hihetetlen!
Akkor Te mar tudod: angyalok pedig leteznek, a poklot viszont mi magunk epitjuk magunknak, - itt a Foldon...:o(((
(Ramenni csak holnap fogok, mert en mar holnap ejjel fel kettokor vagyok...:o))))
tudode
@karma1:.
.
Elárulok Neked egy ma már TITOKNAK minősülő oktatási módszert.
.
Volt még az elemiben egy CSODÁLATOS magyar tanító nénim, aki osztályfőnök is volt, megtanított mindannyiunkat a MAGYAR NYELV szépségére verselemzésre, írásra úgy, hogy pl. Petőfi Sándor Tisza c. versét lerajzoltatta velünk, és törődött a mi KIS VIHARVERTE lelkünkkel is, megTanított bennünket TANULNI.
.
Amiatt osztottam meg Veled az ajánlott honlapot, mert Nekem már nincs szégyellni valóm.
.
Mindenfajta tanfolyam nélkül nyomom a net-et, mert az legalább nem robban, és ITT VAN az otthonomban az egész világ..
.
Megtiszteltél, hogy RÁM ÁLDOZTAD a pihenésedet, de a csodálatos VILÁGHÁLÓ JÓVOLTÁBÓL nincsenek távolságok ezek szerint!
.
Megosztok Veled MÉG EGY HONLAPOT, amelyet én ácsoltam össze arra a megrendítő eseményre, hogy a Kossuth téren tüntettek tüntettek az ÁPOLÁSI DÍJ EMELÉSÉÉRT a sorstársaim, a sérült gyermekeikkel együtt, és talán sikerül, ha RÁM TALÁLNAK lelkierőt adni, hogy át kell rendezni az ÉLETET, és minden megy tovább
.
serult-gyermeket-neveltem.webnode.hu/
.
.Célom a kételyed eloszlatása volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.