Szőke Zoltánt forgatásnak álcázott születésnapi köszöntéssel lepték meg 50. születésnapján. Még a színész fiait is sikerült a nagy meglepetésre a stúdióba csábítani, így Zoli még jobban meghatódott. Hiszen nem csak kollégái, családja is együtt ké­szült a titkos köszöntésre.

Szőke Zoltán 50 éves lett, nagy meglepetéssel köszöntötték

Fotó: Szóke Zoli / Facebook

Egy jelenetben voltunk épp, és annyira jól sikerült eltitkolnia a stábnak, hogy mit terveznek, hogy először fel sem fogtam, mi történik. Nagyon megható volt, még a lábam is remegett. Jó érzés 50 évesnek lenni!

Több barátom is elmúlt már 50 éves, mondták, hogy ilyenkor kezdődik igazán egy férfi élete, persze régebben nem hittem nekik – mondta lapunknak a röpke ünnepség után a sorozat Berényi Mikije, aki együtt ünnepel a sorozattal. A Barátok közt idén ugyanis 20 éves.

Szőke Zoltán 50 éves lett, nagy meglepetéssel köszöntötték

Fotó: RTL Klub

Szőke egyébként azt is elárulta, ez a mostani a gigantikus köszöntéssel a legszebb születésnapja. – Nemcsak azért, mert egyáltalán nem számítottam rá, hanem mert most először fordult elő, hogy az egész stáb felköszöntött. Idén húszéves a so­rozat, és eddig még soha nem volt arra sem példa, hogy egyáltalán felköszöntsenek, hiszen a születésnapom mindig a nyári leállás idejére esett – magyarázta a színész.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Nem tudtam, ki ez. Már tudom, de kár a tudásért. Meg voltam és ezután is meglennél a tudás nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.