Unokázós csalót fülelt le a rendőrség Budapesten, két társát körözik.

A BRFK közleménye szerint a "Budapest XVIII. kerületében lakó idős sértett 2018. augusztus 23-án az esti órákban telefonhívást kapott. A telefon másik végén egy férfi az unokájaként mutatkozott be és közölte, hogy balesetet okozott és szüksége van két millió forintra, amiért egy barátját fogja elküldeni. A sértett 700 ezer forint készpénzt és aranyékszereket adott át egy megbeszélt helyen az ismeretlen barátnak. A találkozó után a sértett felhívta igazi unokáját, aki elmondta, hogy ő nem okozott balesetet.

Egy unokázós csalót már elkaptak, kettőt köröz a rendőrség – fotók

Fotó: pixabay.com CCO

Az ismeretlen elkövető 2018. augusztus 24-én újra felhívta az idős urat, hogy még további kettő millió forintra van szüksége.

A második találkozó idejéről és helyéről a sértett már értesítette a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságot, akik a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival közösen jelentek meg a megbeszélt helyen és elfogták B. Ferenc 47 éves gyáli lakost.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói B. Ferencet csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Az elkövető társai, a 39 éves Németh Csaba és a 24 éves Lakatos Ferenc budapesti lakos ellen a rendőrség elfogató parancsot bocsátott ki.

Egy unokázós csalót már elkaptak, kettőt köröz a rendőrség – fotók

Németh Csaba

Egy unokázós csalót már elkaptak, kettőt köröz a rendőrség – fotók

Lakatos Ferenc

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható Németh Csabát és Lakatos Ferencet felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét" – áll a közleményben.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Jogvédők..nem látom itt a tiltakozásotokat hogy mit tettek megint az idősekkel ezek a retkek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@Gauntlet: --- Cigányok ! Hogy honnan van lóvé és még sok más ? És a többieknek ? Kocsijuk van, jó cuccuk,cigi, pia hivalkodó kéró stb. és mégis segélyért kujtorognak ! És röhögnek a markukban, hogy a a hülye magyarok ...! És ez nem vicc, hiszen hangoztatják is, hallottam ! De a hasonló fajtájukat már nem segítenék, hogy jobban boldoguljanak ! És gondolom, hogy az unokázós dumájukkal, nem egy hozzájuk tartozókat hívtak fel ?! Csóri magyar idősebb embereket ! Van ezeknek szívük - lelkük ? Szégyen !
maci0427
Hogy a nyugdíjasoknak honnan van 700 ezer forintjuk ? Meg aranyuk ? Sokaknak van, miért is ne lehetne ? Miért is ne lehetne még akár ennél is több ? De ezt nem zabálhatják fel, mert akkor nem lesz pénz a temetésre,meg az egészségügyi ellátásukra ! Főleg ha egyszer ledolgozta becsületesen az egész életét , miért is ne lehetne ! És nem mennek segélyért ! --- DE MEGKÉRDEZHETED AZT IS, HOGY EZEK HOGYAN ÉS MIBŐL ÉLNEK OLYAN QÚRVA JÓL ? ! ABBÓL AMIBŐL A FENTEBB EMLÍTETTEK ? UGYAN MÁR ?
Pálinkás Pál
Jogvédők..nem látom itt a tiltakozásotokat hogy mit tettek megint az idősekkel ezek a retkek!!!
maci0427
@Pálinkás Pál: Jogvédők nem a magyar magyart védi ! A magyar magyar sem védi meg ezektől ! Mennyi lakó panasz van azoktól akik a közelükben élnek elviselhetetlenül és semmit nem csinálnak azért, hogy ne ezek uralják a környéket ! Lehet olvasni és látni, hogy mik vannak !
maci0427
@bakcsubakka: Miért, talán az ilyenek kétkezi munkások ? Egy volt munkás nem spórolhat ? Nem mindenki baxa el piára meg cigarettára a pénzét, ha csak ezt félreteszi már spórol !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.