Sűrű munkatervvel tér vissza szabadságáról Orbán Viktor miniszterelnök – nyilatkozta az MTI-nek Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár a szervezés alatt álló főbb kormányfői programokról beszámolva.

Kedden tér vissza szabadságáról Orbán Viktor

Orbán Viktor első hivatalos programja munkamegbeszélés Matteo Salvinivel, az olasz Liga kormánypárt vezetőjével, aki a belügyminiszteri tisztséget is betölti. Az egyeztetést kedd délután Milánóban tartják, utána sajtótájékoztatót is terveznek – közölte a sajtófőnök.

Havasi Bertalan tájékoztatása szerint az első kormányülést szerdán vezeti Orbán Viktor, pénteken pedig beszédet mond az életének 75. évében elhunyt Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott, Kossuth- és Jászai Mari-díjas rendező, színigazgató, egyetemi tanár, publicista, érdemes és kiváló művész temetésén a Fiumei úti sírkert művészparcellájában.

A hétvégén a magyar miniszterelnök Kirgizisztánba utazik, ahol részt vesz a Nomád Világjátékok programjain Kazahsztán, Azerbajdzsán, Törökország és Üzbegisztán vezetőinek társaságában.

Megerősítve a július 15-ei Orbán-Putyin-találkozó után közölt információt, Havasi Bertalan elmondta: Orbán Viktor szeptember 18-án Moszkvában ismét tárgyalóasztalhoz ül Vlagyimir Putyin orosz államfővel.

Szeptember 19-én és 20-án Salzburgban az Európai Tanács informális ülésén vesz részt a magyar miniszterelnök.

Szeptember végére tervezik a vajdasági Topolyán a Délvidék Sport Akadémia megnyitó ünnepségét, ahol várhatóan Orbán Viktor is beszédet mond – közölte a sajtófőnök.

Tájékoztatása szerint a miniszterelnök belpolitikai naptára is sűrű szeptemberben; Kötcsén a jobboldali konzervatív értelmiség meghatározó szereplőivel találkozik, majd 12-én és 13-án Velencén, a Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett tanácskozásán vázolja a Magyarország és a szövetség képviselői előtt álló kihívásokat, illetve feladatokat.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Komoly program.
1. Olasz nacikkal talalkozik
2. Kirgizisztanban talalkozik a vilag diktatoraival
3. Megy putyinhoz raportra

Ez minden csak nem egy Unios ME munkaterve. Sokkal inkabb egy seggnyalo bolsevik diktatore.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Komoly program.
1. Olasz nacikkal talalkozik
2. Kirgizisztanban talalkozik a vilag diktatoraival
3. Megy putyinhoz raportra

Ez minden csak nem egy Unios ME munkaterve. Sokkal inkabb egy seggnyalo bolsevik diktatore.
Commenter
@Yoda69: plusz:kerenyi temetésén mond beszédet.köpönyegforgató méltatja a köpönyegforgató csinovnyikját.
Commenter
@Yoda69: azért belefért még egy kis informális? EU-s egyeztetés is, egy kis kötcse reloaded, meg némi körösztyénkedés velencén: nem más ez, mint nyaralás utószezonban. Rohadék, magára valamit is adó minE ezzel nem dicsekedne.
Lepényleső
Vajon milyen szabadságról tér vissza az aki szabadon tesz meg mindent azért,hogy mindenki
más ne legyen szabadon,de még gondolatain is béklyó lógjon?
kereső
Nekem ugyan nem hiányzott.És hát a programja !-megy megbeszélni az eu-s parlamenti választás előtti kampány főbb "irányelveit"? Most vajon mivel jön haza? Mint 2015 tavaszán- az elkezdett migráncsozás,meg a magyar nyelvű "üzenet" plakátok a migráncsoknak.Be is jött,amit "megjósolt"!
Commenter
@kereső: ha én az EU lennék semmilyen informális tárgyalást nem folytatnék vele, sőt a formálisat is mellőzném. Nem szóba állni vele,hogy ő is megértse végre. Elszigetelni. Politikailag, gazdaságilag. A világ diktátorai között mit keres egy EU-s ország "miniszterelnöke" a nomád játékokon? Szégyen. Kirgizisztánnal egyeztessen ne az agyonszidott EU-val. Szennyláda.
dr. prédikátor
Oszt mé gyün vissza??? nekem eddig se hiányzott!!! Sőt!!
GeoCravker
Putyin már a szőnyegre rendelte. Nem a szélére, és térdelve.

Amúgy majd kiderül, meddig nem fog rángani a szájszéle és meddig bírja ki, hogy ne a zsebéből merítsen férfias erőt
babp1982
Ne jöjjön vissza menjen a picsába, hogy kiéhezett az mellékes csak tűnjön el örökre!
Sámannus
Nem tud korábban jönni, mert még csak most kezdték összerakni szervízben..:DDD
tudode
Ha tetszik, ha nem AZ ISTENI SZÍNJÁTÉK folytatódik, minden MIKROFONÁLLVÁNY mögül, csak legyen jegyzettartója, mert FEJBŐL NEM MEGY közel 30 éve, pedig MINDEN MINDENNEL, MINDEN-KIVEL összefügg!
papa.49
Az ,,akkui feltöltve, a szájrángás kikötve, a zsebhoki maradt, nagyon fasza!!!
DE MINEK JÖN VISSZA ???
justhpeter
Már kezdett égetni a hiánya. Pedig a sok segédökör mindent megtett a hiányérzetem javítására, de a vezérökör hiánya így is érezhető volt. Pénteken reggel izgalommal várom majd az újabb baromságait, amiket közénk szór.
csipetke
Nekem nem hiányzott eddig sem,eztán se fog.Akár örök nyaralásba is vonulhatna,hátha jönne helyette valaki,aki kormányozná is az országot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.