Az LMP-s képviselő új politikát hirdet, amely nem fogja diktátorozni Orbánt, sőt, sok dologban egyet ért vele. Az előbbi mondatokat nem egy fideszes közíró publikálta a Magyar Időkben, hanem egy ellenzéki politikus, az LMP-s Ungár Péter írta saját lapjában, az Azonnalin. Ungár terjedelmes írásban elemzi az ellenzék politikai teljesítményét, fogalmaz meg kritikát és önkritikát is az ellenzéki politizálásról, és megoldási javaslatot is felvillant ellenzéki társai számára.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Csak bújkálnak az LMPs szögek a zsákból.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Jól van peti. Nyaljál csak be meleg szarig.
Commenter
@simmering73: ha a Momentumban lett volna egy kis kurázsi a fesztiválon történt garázdaság és zaklatás miatt tényleg feljelentést tettek volna ellene. Lehet hogy sokra nem mentek volna de legalább a tény hogy megtették rontott volna ezen a taknyon és az lmp-n is valamit. Ugyanolyan tetű párt a lmp mint a fidesz. A Momentumot nem tudom hova tenni. Ahhoz képest, hogy főként civillekből áll, meg sem szólalnak akkor amikor az emberek az ún. VIP kórház sürgősségijén épp az életükért küzdenek...
Eriksson
@Commenter: A Momentum egy kívülről működtetett társulás. Amire nem kapnak utasítást, arról nem beszélnek. Hiába is kérdezi őket bárki, bármiről.
Amire kapnak, azt nyomatják ezerrel.
advocat
Tiszta anyja ez a gyerek! A Momentum is csak arra kellett, hogy megfúrja az olimpiát, mert ha beveszik a nevezésük, akkor az országnak annyi. És ezt felfogták, de van valakire kenni. Miért nem várták meg, hogy a szervezők mit szólnak. Nem, rögtön lemondták. Megtette a kötelezettségét, mehet! Azért és egyébként nem olyan könnyen adnák fel! Igaz 48 %-os kétharmad?
Commenter
@advocat: olimpiát? Itt? Ma reggelre a vihar kinyírta Bp majdnem teljes villamosközlekedését. Amúgy nem olimpiát hanem nomád játékokat fognak itt rendezni hamarosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.