Az LMP-s képviselő új politikát hirdet, amely nem fogja diktátorozni Orbánt, sőt, sok dologban egyet ért vele. Az előbbi mondatokat nem egy fideszes közíró publikálta a Magyar Időkben, hanem egy ellenzéki politikus, az LMP-s Ungár Péter írta saját lapjában, az Azonnalin. Ungár terjedelmes írásban elemzi az ellenzék politikai teljesítményét, fogalmaz meg kritikát és önkritikát is az ellenzéki politizálásról, és megoldási javaslatot is felvillant ellenzéki társai számára.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Csak bújkálnak az LMPs szögek a zsákból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Csak bújkálnak az LMPs szögek a zsákból.
dr. prédikátor
Mégis ,mit lehet várni ettől a genyától akinek az anyja a bandzsa marcsa??? A lömöpö is beállt a fityfasz seggnyalói sorába már régen!!!
Eladott Ország
Ezt vártuk tőled, te fideszes szarházi, kishülye. Anyád sem különb, a történelemhamisító lézerlátásával és közpénz lopásával.
p.coldline.hu/2018/04/05/2807102-20180405-XlbopG.jpg
Eladott Ország
@Commenter: Nem hogy az anyjába nyomta volna bele...
relatív
Az közismert - létrejötte, ami nem titkoltan világos volt mindig -, hogy az említett párt hova tartozik.
Az a pimaszul pofátlanság, hogy egyáltalán az ellenzék részeként tolja fel magát, és még egy regnálói gyökerű véleménnyel IS jelentkezik Az már a pofátlanság teteje, hogy mely tagja nyilvánít kritikát... !
kokopelli
...nemhiába " az mondják az ilyenek is:"Anya csak egy van!"
A normális mondaná az ő anyjára: "..,de az is s sok az ilyenből!"
RonaGyuri
Hogy Kancsi-mancsi fiókája és U. Klárika unkaöcsikéje, mint Orbán ellenzéke??? =))
Commenter
@RonaGyuri: ez az az Ungár család? U. Klára és a néhai U. András?
Commenter
@Horizont: Ficsúr? Ez még annak is ronda! Ez csak egy retek pubi.
Commenter
@Horizont: olyan ronda külsőleg belsőleg férfiben mint az anyja nőben...remélem együtt mennek a lecsóba valamikor remélhetőleg vezetőszáron, és nem mossák ki a milliárdok sem...nencsak o1G hanem ez az up nevű képződmény is...
Edmond Dantes
Aztán majd az LMP megszavazza a költségvetést,lefoglalják az első sort a Békemenetben,követelik továbbá,hogy vizsgálják meg PaksIII. létjogosultságát,,majd a parlamentben mindnyájan zöld 2Rule mezben fognak megjelenni.Ungárból minimum államtitkár lesz!!! Schiffer pedig végre nyugodtan drukkolhat a Vasasnak,hogy kerüljön vissza az NBI-be.
RonaGyuri
@Commenter: ha ez kérdés volt igen! =)) Miért te azt hitted, hogy Kancsi-mancsi az eszéből lett milliárdos???
Commenter
@RonaGyuri: kérdés volt. annyira nem ismerem a schmidt-ungár család történetét, nem érdekelt. Ez nekem új volt.
Commenter
@Horizont: ne legyünk olyanok, mint a nagynénje aki lebuzizta az általam egyébként nagyon utált kocsis mátét...
RonaGyuri
@Commenter: De azt tudod ki Ungár Klárika? =))
Nessy
Szakadjon az ég Ungárra! Érdekes a választáson még fenemód ellenzéki, és önálló volt az egész díszes társaság!
Addig nem vállalták fel nyíltan, hogy a fidesz leányvállalata! Jó,többen tudtuk.
Lesz még Ungár Petike álomtitkár! Schiffer is előjön a spanyolfal mögül.
Elnézést, nem az zavar, hogy a fidesz alsó tagozata lesz, hanem a választások előtti szövegeik! Egy amőba hitelesebb, stabilabb formátumú.
Commenter
@RonaGyuri: annyit csak. ősfideszes majd elszakadt fideszes.
Commenter
@Nessy: Schiffer is előjön a spanyolfal mögül...úgy kellene előjönnie mint a pillangókisasszonynak, ha már spanyolfal, becstelen brigantik.
dr. prédikátor
@durbincs: Anyádat döngesd te geci romány szarzsák, abból szopd ki a meleg szart, meg az apádat is leszophatod!Román csicska geci!!!
Commenter
@Horizont: sajnos ez a szó már az ember külsejére is melléknévvé vált, sajnos, ilyen a szleng. U. Klárát felmentette a bíróság, ez esetben talán nem kellett volna, pedig a kormány és politikusai nyíltan homofóbok, ők a szintén nős, szintén kisgyerekes Vonát kezdték el ugyanígy besározni, ez is baj. A kutyát nem érdekelné a nemi orientációjuk ha jó politikusok lennének, számos országban vannak politikusok akik vállalják másságukat, van ilyen miniszterelnök is, nem is egy, és ez nem is téma. Mert politikusnak jó, a magánélete meg az övé.
kereső
@Nessy: Schiffer? Nem alkotmánybiró lesz?Azt rebesgették anno,amikor gründolta az lmp-t,ez lett beigérve.Azt felejtsük el,hogy a feltételeknek nem felel meg,megy majd ez is okosba-legfeljebb még egy törvénymódositásba kerül.
Jozefina
A szél viharrá változhatna és elvihetné a teljes lmp-t a vad keletre!!! Semmirekellő, haszontalan, hazudozók, akik a saját választóikat is szembeköpik!!??
Pálinkás Pál
Nos Béla...ha még itt esz a fene.../gyanítom itt vagy más néven/ most akkor várnék tőled egy magyarázatot...miért is voltunk mi hülyék,amikor azt állítottuk hogy az lmp a fidesz segge vége??Ti lmp-sek ugyanolyan sötétek vagytok mint a fidesznyikek,csak a ti IQ-tok talán eléri az ötvenet!!!
kereső
Na túl vagyok az "első" felháborodáson.Ez a nyálas kis "úrifiú" lenullázta mindazt amit Hadházy a korrupcióinfóval dolgozott.Tényleg ,mit keres még az orbán bérencek pártjában?Vagy az is,mint minden amit az lmp mutatott "ellenzékiségből",csak a sztori elfedésére szolgált? Hazugság volt minden szavuk.És egy örökbecsű klasszikus :ami után az lmp és gerinchiányban szenvedő politikusai nem léteznek tovább.
www.youtube.com/watch?v=QA9Bp_TkQvY
Nessy
@kereső: Tudod milyen irigylésre méltó a gerinctelenség állapota? Nem ismerik a derék és hátfájást.
Commenter
@kereső: nyálas? egy itteni klasszikust idézve "űrtakony!"
Sámannus
Anyucinak mondjad, aki kipottyantott a közéletbe, hogy leszarunk, mert gecik vagytok!
Commenter
@Sámannus: a Momentum miért nem jelentette fel garázdaságért ( a molesztált résztvevők meg zaklatásért) ezt a takonyképű szennyládát anno? Már ott és akkor örökre el kellett volna tiltani ezt a beszívott, atomrészeg tahót a közélettől...
Commenter
@kereső: nagyon szeretném látni arácshogy anyucikával együtt patkányürüléket majszolnak a rácsok mögött. teljes vagyonelkobzást. a pártot feloszlatni.
Sámannus
@Commenter: Nem olyan egyszerű ez .
A szarosja egy zsák pénzzel bóklászik mindenfelé, és megtéveszti azt is aki rendes lenne, a gerince meg igen hajlékony ennek a suttyónak, és kicsúszik, mire észbe kapnak a körülötte lévők. Nem tudjuk, hogy a fidesznek hány ilyen embere van, de biztos, hogy sokkal több mint amire számíthatunk, mert elég sok az import is belőlük. szerintem a sok tíz milliárd is landolt a határon túl, és kizárt, hogy ez a kint élők javát szolgálja. Én inkább azt gondolom, hogy ellenzék szétzilálására használják a nagy részét. De lehet ennek sokkal több módja is. Sok ilyet láttam megfordulni ellenzéki megmozdulásokon.
advocat
Nagyszerű anyjának, nagyszerű gyermeke. Igazán méltók egymáshoz.
papa.49
Béna Bála hol vagy, mert szerintem te is itt bujkálsz hiába írtad, hogy lelépsz !!!
Nyögjél már valamit !!!
Sámannus
@papa.49: Ha akarná a világ másik végéből is ide tudna írni, csak érzékeny a lelke. vagy most került az új bagázsba, és lenyúlja a júdáspénzt. A gerince pedig lecsúszott a gatyájába.
papa.49
@Sámannus: Nem is volt neki, ő volt pontosan az igazi ,,pártkatona,, akinek az esze helyén a pártpropaganda volt !!!
Milyen veszettül védte az lmp.
tudode
Petikének ajánlatos lenne TANULMÁNYOZNI annak az életútját, milyen módon MÉRLEGEL, miközben VALÓJÁBAN az ŐFENESÉGE megfogalmazásában "is" egy NARANCSBUKTÁS politikai kalandőr, akinek a GONDOLKODÁS MÓDJA olyan zavaros, mint a Tisza vize áradáskor
.
--------Kis győzelem, nagy bukás
index.hu/belfold/2017/10/26/orban_viktor_valasztas_2018_fidesz_ketharmad/
.

2014. április. 01. 18:59 2014. április. 01. 19:05 ITTHON
.
--------Orbán: "nagy győzelem nagy jövő, kis győzelem kis jövő"
.
hvg.hu/itthon/20140401_Orban_valo_igaz_hogy_mi_vagyunk_az_eselye
.
Saját magának KIÉRDEMELT BÜNTETÉSE a bújkálás, az ország büntetése pedig ŐKELME KIS GYŐZELMÉVEL járó kis, kódis jövője!
karma1
Csak ti buktatok meg, mert tulsagosan kilogott a lolab mar a valasztasok elott is... Mi mar akkor lattuk ezt, mig szegeny Bejlank nem...
Peller Anikó
@papa.49: 21:48, jajj papa, szükséged van egy jó gyurcsányozásra?

Másra nefélj nem futná az agyatlan bigottbélától. Mondhat bárki bármit, csak a gyurcsány.
bencemacska
@Commenter: ma, 18:35
Nincs jó viszonyban a két család.
Amikor U. K kilépett a Fideszből, a bátyja is sérelmezte, nemcsak a bandzsa marcsa.
Pl. U. Klára fia kapott nagybátyjától egy használt kocsit, mikor leérettségizett, az összeveszés után visszakérték!!!
Eladott Ország
@RonaGyuri: Ez a fajta cinizmus hányingerkeltő, ha egy korrupt, rablóbanda, maffia módszerekkel manipuláló, megfélemlítő, a jogbiztonságot hírből sem ismerő kormányt csak úgy lehet egy országban leváltani, hogy az "ellenzék" (kac-kac) a kormány alteregójaként akar regnálni, akkor tényleg rohadjon rá a fidesz az országra 2030-ig, vagy 2100-ig, vagy örökre, mert az a nép, amelyik csak erre vevő, FIKARCNYIVAL SEM ÉRDEMEL TÖBBET!
kereső
Mindeközben mészáros &mészárosné befolyásoló többséget szerzett az MKB bankban-menedzsment kijelölési joggal.(mkb: az állam megvette-reprivatizálta-,kipucolta belőle a rossz hiteleket( egy állami adósságkezelőbe), feltőkésitette- és privatizálta.Ügyes? Aha!
Commenter
@kereső: 0 végzettségell és értelmi képességgel. És még annak idején a "csak" érettségivel rendelkező németh lászlónét gondolták alulképzettek. A funkcionális analfabéta minE csupa analfabétával veszi körül magát.
ON:www.atv.hu/belfold/20180827-ungar-orban-viktor-arulast-kovetett-el/hirkereso
( mert beküldeni nem tudom)
Commenter
@Sámannus: ugyanígy zilálták szét a szakadásuk után az szdszt, darálták le a mdf-t, a fkgp-t, a miépet, na nem mintha bármelyikért is kár lenne, és erre tart a mszp is.
kereső
@Commenter: 09:28, bocsáss meg,ha nem vagyok vevő arra,amit ezek után az lmp,-és ungár selyemfiú hablatyol.Úgy történt,hogy eddig hazudtak-akkor ezek után miért mondanának igazat-és valót.A dühitő-hogy megtehetik,és hisznek nekik,mint a fidesznek.Pedig az lmp szavazó fiatalabb,az átlagosnál magasabban képzett.

Az mkb ügy nem azért érdekes,mert lölö a félanalfabéta,hanem maga a folyamat./amúgy meg vagyok győződve,hogy ez a tulajdonrész előbb utóbb nyilvánosan IS! a Családhoz kerül, mint az ingatlanos portfólió egy része már át szállt.(eledta???hahahahahah...)/
Commenter
@kereső: a megvezetett szavazóik sem lesznek remélhetőleg vevők semmire, és ez a párt remélhetőleg a politikai stróman ungárral és társaival a fidesszel együtt tűnik egyszer majd el a semmiben. Kéri László szerint a fidesz digitális analfabétizmusa vezethet talán majd a rezsim bukásához: még mindig 20. századi módon kommunikálnak (tényleg a hivatalokon és az idősebb korosztályon kívül ki ír ma papír alapú levelet (számlát)? Én elhiszem, hogy ov még egy porszívót se tud bekapcsolni, nemhogy egy számítógépet, holott külföldön is "tanult." Az írott sajtót tartják a kezükben az elektronikusat (még?) nem. Nem lepődnék meg, ha a netet is idővel korlátozná...minden, nagyon remélem hogy minden triplán száll vissza rájuk, mert olyan "következmények nélküli országot" csináltak itt, amilyen még soha nem volt...
bencemacska
@Commenter: ma, 11:35
Jó neked, még nem veszítetted el az optimizmusodat. Én már igen!
Én is megpróbálom beküldeni Ungár szereplését, kíváncsi vagyok az eredményre!
Commenter
@bencemacska: én is egyre többx vesztem el, de az idő ellenük dolgozik ha más nem is, és semmi sem tart örökké...
bencemacska
@Commenter: ma, 12:24
Tőlem sem fogadják el! Válaszra sem méltattak!
"Fekete seggű" lett az ATV, vagy az Ungár?
Commenter
@bencemacska: én már nem is próbálkozom, egyszerűen a hozzászólásba teszem be, amíg lehet.
bencemacska
@Commenter: ma, 16:10
Nagyon kemény, de - akárki írta is - nagyon elgondolkodtató írás. És hihető is!
Valahol olvastam, hogy ez a srác gyerekkora óta politikusnak készül. Így állította be a tanulmányait is.
És - az apja jóvoltából - nincs szüksége semmilyen támogatásra, segítségre, ösztöndíjra. Az anyja jóindulatára szüksége lehet, de azt még a bandzsa marcsáról sem feltételezem, hogy nem támogatja mindenben a fiát!!!
Az eltökéltsége és kíméletlensége nagyon hasonlít OV-ra, de útja sokkal simább a háttere miatt.
Én amondó vagyok, hogy tényleg ő válthatja OV-t. Feladta a leckét, van min gondolkodni!
Lehet, hogy Simicska is látta ezt?!?!
Commenter
@bencemacska: úgy is van, annak készült, kár hogy emberileg nulla, mert az ilyen politikusokkal már tele a padlás. Ne adja az Isten hogy ez a kőgazdag felfuvalkodott hólyag váltsa ov-t. csak szeretné, de ha a (volt?) szavazóikon múlik már nem válthatja, ki vannak esve a parlamentből és párt így még nem járatta le saját magát. Remélem elbukott, elbukik és eltűnik a közéletből. Hogy ov-t ki fogja váltani nem tudom, Vekerdy Tamás szerint valaki aki "még nincs itt..."
simmering73
Jól van peti. Nyaljál csak be meleg szarig.
Commenter
@simmering73: ha a Momentumban lett volna egy kis kurázsi a fesztiválon történt garázdaság és zaklatás miatt tényleg feljelentést tettek volna ellene. Lehet hogy sokra nem mentek volna de legalább a tény hogy megtették rontott volna ezen a taknyon és az lmp-n is valamit. Ugyanolyan tetű párt a lmp mint a fidesz. A Momentumot nem tudom hova tenni. Ahhoz képest, hogy főként civillekből áll, meg sem szólalnak akkor amikor az emberek az ún. VIP kórház sürgősségijén épp az életükért küzdenek...
Eriksson
@Commenter: A Momentum egy kívülről működtetett társulás. Amire nem kapnak utasítást, arról nem beszélnek. Hiába is kérdezi őket bárki, bármiről.
Amire kapnak, azt nyomatják ezerrel.
advocat
Tiszta anyja ez a gyerek! A Momentum is csak arra kellett, hogy megfúrja az olimpiát, mert ha beveszik a nevezésük, akkor az országnak annyi. És ezt felfogták, de van valakire kenni. Miért nem várták meg, hogy a szervezők mit szólnak. Nem, rögtön lemondták. Megtette a kötelezettségét, mehet! Azért és egyébként nem olyan könnyen adnák fel! Igaz 48 %-os kétharmad?
Commenter
@advocat: olimpiát? Itt? Ma reggelre a vihar kinyírta Bp majdnem teljes villamosközlekedését. Amúgy nem olimpiát hanem nomád játékokat fognak itt rendezni hamarosan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.