Alapvető fordulat zajlik Európában, az embereknek már elege van a bevándorláspárti politikából – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Kovács Zoltán: az európai embereknek elege van a bevándorláspárti politikából
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

A migráció kérdése az európai demokrácia kérdése, szakadék van a baloldali elitek utópisztikus, bevándorláspárti felfogása és az emberek érdekei között.

A gazdasági bevándorlókat vissza kell küldeni oda, ahonnan elindultak. Európa határain kívül kell megoldást találni

- mutatott rá a kormányszóvivő.

Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvinivel olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter, az olasz Liga kormánypárt vezetője kedden megbeszéléseket folytat Milánóban. Ezzel kapcsolatban Kovács Zoltán elmondta: a két politikus megosztja migráció kezelésével kapcsolatos gyakorlati tapasztalatait.

A magyar és az olasz fél között egyetértés van abban, hogy a jogosulatlanul érkezőket és itt tartózkodókat vissza kell küldeni, és Olaszországban például a migránsok több mint 90 százaléka illegális. A bevándorlás támogatása zsákutca, az illegális migrációval szemben fel kell lépni – szögezte le Kovács Zoltán.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nekem meg ebbol a vizualis kornyezetszennyezesbol van elegem, ahogy tolja a kormanyzati propagandat. Tole is valahogy meg kellene mar valni, mint unalmas pontjatol a kozmedianak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@papa.49: biztosan Európa népeivel is konzultáltak.
Peller Anikó
@Nessy: Kedves Nessy, nem az számít, hogy milyen hosszúságú Európa külső határa,.nekünk nem az egészet kell védelmezni, csak a ránk eső részt. Azt a szakaszt ahol ránktörtek a vadak, letaposva határt, rendőrt, Petrát.

Azt akarod számonkérni rajtunk amit nem védenek a bunkó európai politikusok?

Nekünk a miénket, a ránk eső részt kell védeni, világos?

A kerítés jó helyen van, a betóduló kecskebaszók mennyisége 1 ezrelékre esett vissza. Ezt érted?
Nessy
@Peller Anikó: Persze hogy értem. Csak miután "mi egész Európát védjük" , néztem meg a térképet!
Peller Anikó
@Nessy: Ja, hát valóban ezzel egész Európát védjük amennyiben erre vezetett a csempészútvonal. Most másfelé vezet -gyengítetten-, mivel lassan máshol is kapkodnak a fejükhöz, lásd az olaszok is fogcsikorgatva de próbálják lezárni a kikötőket.

Erre vezetett a legkönnyebb útvonal, lehetett jönni vasúton vagy busszal, nem kellett a tengerbe fulladni. Ezért kellett kerítést húzni a hangyajárat elé. Nem ott kell a kerítés amerre nem járnak, hanem az utat kell lezárni. A Dráván átjönni már nehezebb például.

Ideális esetben senki nem jut át, de ilyen nincs. Főleg ha pénzért is be lehet jönni, a letelepedési kötvényezés (amit majd mi fizetünk vissza) simán felér egy államilag szervezett embercsempészettel, de ez egy másik tészta.
Lepényleső
...hát még belőletek,akik a hatalom megtartásáért magatoknak minden aljasságot megengedtek?
Clavigo
@Shikari: tegnap..12.15. ... Ezért húzzál te is haza,,, a Duna -deltába,,,bocskoros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.