Alapvető fordulat zajlik Európában, az embereknek már elege van a bevándorláspárti politikából – mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna hétfő esti műsorában.

Kovács Zoltán: az európai embereknek elege van a bevándorláspárti politikából
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

A migráció kérdése az európai demokrácia kérdése, szakadék van a baloldali elitek utópisztikus, bevándorláspárti felfogása és az emberek érdekei között.

A gazdasági bevándorlókat vissza kell küldeni oda, ahonnan elindultak. Európa határain kívül kell megoldást találni

- mutatott rá a kormányszóvivő.

Orbán Viktor miniszterelnök és Matteo Salvinivel olasz miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter, az olasz Liga kormánypárt vezetője kedden megbeszéléseket folytat Milánóban. Ezzel kapcsolatban Kovács Zoltán elmondta: a két politikus megosztja migráció kezelésével kapcsolatos gyakorlati tapasztalatait.

A magyar és az olasz fél között egyetértés van abban, hogy a jogosulatlanul érkezőket és itt tartózkodókat vissza kell küldeni, és Olaszországban például a migránsok több mint 90 százaléka illegális. A bevándorlás támogatása zsákutca, az illegális migrációval szemben fel kell lépni – szögezte le Kovács Zoltán.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nekem meg ebbol a vizualis kornyezetszennyezesbol van elegem, ahogy tolja a kormanyzati propagandat. Tole is valahogy meg kellene mar valni, mint unalmas pontjatol a kozmedianak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Ezt csak az idióták nem értik.

Orbanisztánnal nem ez a baj, hanem a harácsoló cigány mentalitás.
Gauntlet
Baloldali --- mik? Európa 98 %-ában jobboldali kormány van. Balos csak Románia, meg Spanyolhon. De ők nem nagyon rúgnak labdába, nem igaz? Elmeháborodottak vezetik az országot!!!
Clavigo
Értem... Viszont a félázsiai G-ci kötvényért szívesen látott "pár ezret ",,, Jóó biznyák volt..
Peller Anikó
@Gauntlet: sajnos nem elmeháborodottak, csak hazudnak hazudnak hazudnak és közbe lopnak.

Csak ezt ők közbe szerzésnek hívják.
papa.49
Szőrösszar neked a tökfejedben lévő káposzta felforrt ebben a nagy melegben !!!
Beszéltél az ,,európai emberekkel,, HÁNNYAL, ???
Clavigo
Azt nem tudom,,hogy nektek,,félázsiai g-ciknek ,,mi közötök van az EURÓPAI EMBERHEZ ?
karma1
Nekem meg ebbol a vizualis kornyezetszennyezesbol van elegem, ahogy tolja a kormanyzati propagandat. Tole is valahogy meg kellene mar valni, mint unalmas pontjatol a kozmedianak...
nevemnick
Szopotfejű szófosó, húzzatok már el a francba amíg nem késő...
csipetke
Magyarországon sokkal nagyobb baj a kivándorlás,mint a bevándorlás.A migráns nem hülye,M.o. egyiknek sem cél,már a magyar embereknek sem,azért ürül ki szépen lassan az ország,de marad a kétharmadnak nevezett kb.2800000 ember,akiké a megtiszteltetés lesz,hogy eltarthatják orbánt,és a többi maffiózót.
Micike
Kovácska, abból nincs elegetek véletlenül, hogy egy friss felmérés szerint közel 1,2 millió munkaképes korú felnőtt, a velük távozó családtagokkal együtt pedig közel másfél millió magyar tervezi, hogy külföldön folytatja tovább?! A külföldi munkavállalásra a legtöbben az alacsony hazai fizetéseket, az előrelépési lehetőségek hiányát és a jelenlegi politikai helyzetet jelölték meg indokként.
Szóval ennek a 1,5 milliónak meg belőletek van elege! Húzzatok szépen el fiúk és ne vegyétek a szátokra a demokráciát!
vladimir putin
szerintem kiváló maffiózó szószóló ez az ember!
RonaGyuri
egy igazi kívülálló - most éppen az európai emberségből - zavaros hablatya! =))
Grafix69
Nekem ebből is , de a Halász na az aztán kiveri :)))
Kookas
@Grafix69: mit (bocs de nem tudtam kihagyni)
justhpeter
Hiába. Orbánnak már csak ilyen Kósa-szintű emberei vannak. Vagyis mindennek a legalja.
Eladott Ország
Ez a kopasz barom mennyivel különb mint a haverjai? Lop csal,hazudik. Ha nem tenné meg sem tűrnék maguk között. Ezért kár volt a CEU-n tíz évet eltölteni szintén a mi pénzünkből! Eurostat-adatokat idézve a Financial Times kiemeli: a júniussal zárult három hónapban a magyar iparvállalatok 86,6 százaléka jelezte, hogy a következő negyedévben a munkaerőhiány korlátozni fogja termelésüket. A vizsgált térségen belül ez a legmagasabb arány: Lengyelországban az ipari cégek 49,7 százaléka, Csehországban 43,2 százalékuk tett közzé hasonló előrejelzést, de e két országban is a kétszeresére emelkedett ez az arány az elmúlt két évben. Az elemzés szerint ebben a környezetben “dühödt marakodás” alakult ki a munkaerőért, és ez Magyarországon az idei első negyedévben 10 százalékkal, Csehországban 9 százalékkal, Szlovákiában 8,5 százalékkal, Lengyelországban 8 százalékkal növelte a munkaköltségeket az egy évvel korábbi szinthez képest. A Financial Times szerint a munkaerőhiány a térség gazdasági sikereinek és demográfiai folyamatainak együttes következménye. A lap idéz egy ENSZ-előrejelzést, amely szerint Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia összesített lakossága a tavalyi 64 millióról 2050-ig 55,6 millióra, hozzávetőleg 13 százalékkal csökken.
a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/3241/2048/original.jpg?w=600&h&w=600&h=793
solidedge
Egy pöttöm ország kisebbséget képviselő tisztségviselője már csak tudja a tutit.
Jozefina
Egyáltalán milyen alapon mer beszélni az "európai emberek" nevében. Egyáltalán az én nevemben is??!! Hazaáruló és semmi más!!??
KisGenyo2
Pedig olyan ügyesen dugják a fejüket a homokba már évtizedek óta. Lassan beérik a nagy mű! Összejön majd a Haiti, vagy a Dél-afrikai álom... ;-)
Commenter
@karma1: ez a golyófejű maga a verbális és a vizuális környezetszennyezés. havasi gyopár bercike méltó utóda, és téved: abból a migránspolitikának álcázott gyűlöletkeltésből van Európának (kevés kivétellel) elege amit ő és a gazdái folytatnak. Már tegnap a bíróság is kimondta hogy hazug ez a propaganda és még mindig folytatják.
Nessy
Elakadt a tű a lemezen! Kissé karcos, de nyomatják!
Kerítést a tengerek közepébe! Majd mi megépítjük! Dupla áron!
Talán nem kellene minden értelmes tárgyalásnak keresztbe feküdni, kihátrálni, és csak beszélni, beszélni, beszélni!
kereső
Nem értem én ezt! Nem minket kell erről meggyőzni,tehát nem nekünk kéne erről nap-mint nap sajtótájékoztatót tartani,hanem mondjuk Brüsszelben,Párizsban,Berlinben,Madridban,Rómában...,hiszen orbán sorsa ott dől el, nem itthon.Itthon???,szavazz az lmp! ++++meg a többire,hogy maradjon a fidesz.Nem mindegy,hogy kire?,úgyis minden szavazat orbáné. És hányok IS!
Commenter
@Nessy:tudod a karcos lemezek hogy végzik? Hiába a tisztítófolyadék a barázda sérült marad. Aztán egyszer csak reccs...és vége a zenének. A bakelit mehet a kukába...
Peller Anikó
@Nessy: Nincs értelmes tárgyalás. A határokat meg kell védeni és nem keresztbe tenni neki.

Aki meghívta őket az tartsa is el és viselje a gondlyukat. Feneketlen lyukat. Idióták ülnek vezetői székben. A mi gecink nem idióta, ő a hatalommal visszaélő lopós gazember.

A határokat erővel meg kell védeni. A kerítés jó helyen van, a betóduló kecskebaszók mennyisége 1 ezrelékre esett vissza. Miért ezzel kell kekeckedned?

Enélkül 3-5 millióan jönnének évente. De lehetett volna akár 10.is. Százmilliók állnak készen elhagyni a hazájukat, a sivatagot.
Nessy
@Peller Anikó: Nem tudom, nézted e Európa térképét? És azon a kerítés hosszát?
kereső
@papa.49: biztosan Európa népeivel is konzultáltak.
Peller Anikó
@Nessy: Kedves Nessy, nem az számít, hogy milyen hosszúságú Európa külső határa,.nekünk nem az egészet kell védelmezni, csak a ránk eső részt. Azt a szakaszt ahol ránktörtek a vadak, letaposva határt, rendőrt, Petrát.

Azt akarod számonkérni rajtunk amit nem védenek a bunkó európai politikusok?

Nekünk a miénket, a ránk eső részt kell védeni, világos?

A kerítés jó helyen van, a betóduló kecskebaszók mennyisége 1 ezrelékre esett vissza. Ezt érted?
Nessy
@Peller Anikó: Persze hogy értem. Csak miután "mi egész Európát védjük" , néztem meg a térképet!
Peller Anikó
@Nessy: Ja, hát valóban ezzel egész Európát védjük amennyiben erre vezetett a csempészútvonal. Most másfelé vezet -gyengítetten-, mivel lassan máshol is kapkodnak a fejükhöz, lásd az olaszok is fogcsikorgatva de próbálják lezárni a kikötőket.

Erre vezetett a legkönnyebb útvonal, lehetett jönni vasúton vagy busszal, nem kellett a tengerbe fulladni. Ezért kellett kerítést húzni a hangyajárat elé. Nem ott kell a kerítés amerre nem járnak, hanem az utat kell lezárni. A Dráván átjönni már nehezebb például.

Ideális esetben senki nem jut át, de ilyen nincs. Főleg ha pénzért is be lehet jönni, a letelepedési kötvényezés (amit majd mi fizetünk vissza) simán felér egy államilag szervezett embercsempészettel, de ez egy másik tészta.
Lepényleső
...hát még belőletek,akik a hatalom megtartásáért magatoknak minden aljasságot megengedtek?
Clavigo
@Shikari: tegnap..12.15. ... Ezért húzzál te is haza,,, a Duna -deltába,,,bocskoros.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.