Szerelme mellett ölte meg az elszabadult pótkerék a 19 éves lányt az M1-esen – olvasható kedden reggel a Blikk.hu-n.

Szerelme mellett ölte meg a pótkerék az anyósülésen utazó lányt

Az alkatrész a szembejövő sávban közlekedő trélerről zuhant le, végigpattogott az autópályán, majd az anyósülésnél fúródott a szemből érkező Fiat Ducatóba.

A Blikk azt írta, a lányt lakóhelyén, az apró Pest megyei településen mindenki gyászolja. A jólelkű lányt a lap információi szerint a szerelmét kísérte el a fuvarra. A fiatal lány idén kezdte volna el az iskolát, hogy beteljesítse régi álmát: sminkmester szeretett volna lenni.

A csinos lány élete egyik legboldogabb időszakát élte. Úgy tudni, párjával épp most szombaton tértek haza közös nyaralásukról. Épp ezért minden szabad percükben igyekeztek együtt lenni. Ezért is kísérte el a párját munkába, akinek Ausztriában lett volna egy fuvarja. Eközben történt a tragédia. A fotókon jól látszanak a brutális baleset körülményei, ahogyan az is, hogy a pótkerék az anyósülés előtti szélvédő üvegét teljesen áttörte, majd a lány testének csapódott – írta a Blikk.

(kisalfold.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@maci0427: Az a szakasz tök nyílt terep a bábolnai lejáró előtt 2 km. egy enyhe jobb kanyar után már látható a benzinkút, meg a kihajtó, és a pihenő hely, a benzinkút után kb. 500 méterre van a pálya felett a felüljáró !!!
Már éppen most olvastam a harmadik tálalásban az esetet, nagyon kíváncsi lennék az igazságra végre !!!
maci0427
@papa.49: -- Én is kíváncsi vagyok , hogy mi is történt ! Nem tudom, hogy milyen teherautó volt ! Ugyanis teljesen élethű az, hogy ha egy teherautóról , főleg ha pótkocsis esetleg , leesik a pótkerék, akkor nem veszem észre, ez sok mindentől függhet ! És akkor nem beszélhetünk cserbenhagyásról sem ! Az sem mellékes, hogy a pótkerék miért eset le, így nem lehet elsőre felelősségre vonni a sofőrt sem. És nem elfogták akkor, hanem megtalálték, ez sem mindegy ! Kíváncsi lettem volna arra, hogy ha egy őz vagy vaddisznó repül neki, akkor azt hogyan tálalták volna ! És arra is kíváncsi lennék, hogy milyen volt a távolság és még egy pár dologra ! Egyáltalán nem biztos a teherautó felelőssége, sőt, de majd kivizsgálják ! Egy pótkerék leesése nem mindennapos, sokszor egy defektnél alig lehet levenni-lekönyörögni, annyira rá vannak rohadva a tartó csavarok ! Kíváncsi lennék a kisteherautó vezetőjének a véleményére is, fontos, hogy mennyire figyelt és mit-hogyan-mikor vett észre és miért ?
papa.49
@maci0427: A tapasztalatomat megosztom veled, ez egy pótkocsis szerelvény lehetett, ami egy kisteherből, és egy autószállító trélerből állt ...A trélerről eshetett le a kerék, miért gondolom, mert rengetegszer látom CSAK FEL VAN DOBVA A TRÉLER PLATÓ ELEJÉRE, esetleg gumipókkal lekötve, SEMMI FIX RÖGZÍTÉS !!!
Az igazi kérdés ha Tompánál fogták meg hogyan került oda és miért ha a baleset Győr felé történt, csak nem menekülőre fogta a dolgot ???A távolság a két város között kb. 400 km. gondolom olyan határontúli magyar lehet ez is !!!
papa.49
@maci0427: Még egy dolog gondolom előzte a Ducatót és ment ami a csövön kifért !!!
A leányt sajnálom nagyon mert értelmetlenül halt meg ...
maci0427
@papa.49: Remélem, hogy kiderül az igazság ! ha valami nincs kellőképpen rögzítve, az nagy baj ! Más a műszaki hiba és más a hanyagság- felelőtlenség - gondatlanság, igaz ?
Rutymorgó
A magyar rendőrség nem szeret foglalkozni a külföldiekkel , a románok szerbek törökök pedig életveszélyesek . Egyszerűbb a magyarokat büntetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.