Állítása szerint dühét vezette le épületeken és szobrokon egy komáromi férfi.

Vascsővel és kalapáccsal esett neki egy Komáromban lévő szobornak egy 34 éves komáromi férfi 2018. augusztus 25-én éjjel. K. Miklós ütötte-verte a szobrot, amiből több darab le is tört.

Dühös volt egy komáromi férfi, városszerte rongált

A férfi cselekményével több milliós kárt okozott a műemlékben. A komáromi rendőrök amint tudomást szereztek a bűncselekményről, az elkövető felkutatására indultak. A 34 éves gyanúsítottat két nappal később otthonában elfogták és előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra. Kiderült, hogy a férfi az elmúlt napokban több, hasonló jellegű bűncselekményt is elkövetett. Egy héttel korábban egy lottózó üveg ajtaját dobálta meg kővel, a szobor megrongálását követő napokban pedig egy vascsővel betörte szomszédja házának ablakát, valamint a helyi rendőrkapitányság ablaküvegét is.

K. Miklós gyanúsítotti kihallgatásán mindegyik bűncselekmény elkövetését elismerte. Elmondta, hogy a rongálásokkal a dühét akarta levezetni. Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és előterjesztést tett letartóztatásának indítványozására.

(Police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Azért nem kell letartóztatni. Szerintem ez furcsa is lenne, a ma hatályos Be. szerint. (De vidéken, ki tudja. Hátha végül is terrorista?) Rongálásért? Ember nem volt a közelében. Vagy megsérült egy rendőr? Hogy esetleg elmekórtani eset? Arról meg döntsön szakember.
Eladott Ország
@Shikari: Lehet hogy csak olyan elmebeteg mint Matolcsy. Matolcsy egy szerencsés elmebeteg! Sajnos abban a pozícióban, ahol van - MNB elnökként - elég sok kárt tud okozni az országnak. Én ezt, hogy az elmebeteg MNB elnök lehet, csak azzal a szándékkal tudom magyarázni, hogy később nem vonható felelőssége a tetteiért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.