Az ügyészség tájékoztatása szerint a Tompa Eszter meggyilkolásával elutasított S. Attilát idén nyáron ítélte a Győri Törvényszék aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt ítélte életfogytig tartó börtönbüntetésre, és bár a gyanúsított előzetesen azt mondta, elfogadja a döntést, utólag a fellebbezés mellett döntött.

Fordulat a Tompa Eszter-perben

Fotó: MTI

A másodfokú ügyészség szerint az elsőfokú bíróság ítélete törvényes és megalapozott, példaszerű a szigorúsága és az indokolása. A fiatal élet értelmetlen kioltása, az ezzel párosuló értelmetlen brutalitás a cselekmény elkövetése után 15 évvel is a lehető legszigorúbb büntetés kiszabását indokolja.

A vádnak megfelelő nem jogerős ítélet szerint a vádlott figyelmetlen vezetése miatt gépkocsijával elsodorta a kerékpározó 22 éves nőt, aki az esés következtében eszméletét veszítette. A vádlott, miután mindezeket észlelte, úgy gondolta, hogy a sértett meghalt, ezért a felelősségre vonása elkerülése végett a nyomok eltüntetése mellett döntött. A kerékpárt az útszéli növényzetbe dobta, a sértettet pedig a csomagtartóba rakta, majd elindult, azonban útközben észlelte, hogy a nő mozog és hangokat hallat, ezért elhatározta, hogy megöli. Egy dűlőúton megállt, a kézzel-lábbal védekező sértettet a csomagtartóból kihúzta, hosszan vonszolta a gazos-bokros területen, közben arcon is ütötte, majd több percen keresztül kézzel fojtogatta, végül a közelben talált bálakötöző zsineggel megfojtotta. A sértett holttestét másnap találták meg, míg a gyilkosság elkövetőjét 14 évvel később.

(via Bors)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Van még bálazsinór!
Használni kell!
wagabund
sokallja a szentem az életfogytot? nemá..
Kufstein nem véletlenül volt hírhedt...rövid láncon, kenyéren és vizen elégvolt néhány hónap a vizes falak közt, oszt annyi...pedig csak öt-tíz évet adtak a megértő bírók..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.