A miniszterelnök Milánóban járt, ott készültek ezek a képek.

Így tért vissza szabadságáról Orbán Viktor

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b2) nyilatkozik a sajtónak az olaszországi Milánóban tett látogatásán 2018. augusztus 28-án. MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

Így tért vissza szabadságáról Orbán Viktor

MTI Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A mai Salvini-Orbán összeborulás további kontextualizálása okán ideteszem Emmanuel Macron francia államelnök tegnapi megállapítását, amely a nagykövetek éves értekezletének megnyitóján hangzott el az egységes, önálló Európa melletti kiállás jegyében: "Olaszország szemben áll Európával, mert nem mutat szolidaritást, ha menekültügyről van szó, de pártolja a pénzt osztó Európát. Orbán Viktor Magyarországa sohasem ellenezte Európát, amikor támogatást kap. De ellenzi Európát, amikor a kereszténységről szónokol. Az európai haszonlesés és az állítólagos nacionalizmus mintapéldái." Orbán Hittérítő Viktor harsány haszonlesése megfertőzte Európát, a részigazságokat is tartalmazó, évek óta tartó szájtépésen kívül egy milliméterrel nem járult hozzá a kétségtelenül létező, Magyarországot semennyire, más tagországokat egyértelműen sújtó menekültválsággal szembeni hatékonyon fellépéshez. Bármi legyen is az a hatékony fellépés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@bakcsubakka: zsebhoki ))))))))))
Ahogy a képeket tüzetesen megnéztem voltak vagy 20-30 körülötte, a fele meg tektökös volt ))))))))))))
papa.49
@Clavigo: Az első képen a csuti mellett balról áll a két tektök, a másodikon a körszakállas fazon az !!!
Desischado
@Horizont: Ne aggódj már miatta drágám, bár kapna egy, nem mondom ki, hogy mit! Amúgy meg hozza a szokásos bunkó formáját minden téren. Csak az a bajom, hogy leégeti a magyarokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.