Az egykori tévés Magyarország milánói főkonzulja. Megérkezett Milánóba az olaszországi látogatáson részt vevő Orbán Viktor - írja az MTI. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen a kormányfő mellett balról Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, jobbról pedig Csiszár Jenő, Magyarország milánói főkonzulja látható. Először 2017 januárjában jelent meg a hír, hogy Csiszár milánói főkonzul lehet. A rádiósból lett diplomatának egy rövid képzésen kellett részt vennie, és emiatt csak az év végén lehetett misszióvezető.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Sosem birtam. Gyengen szerepelt a Heti hetesben, mas musarat nem is ismerem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Sosem birtam. Gyengen szerepelt a Heti hetesben, mas musarat nem is ismerem.
karma1
@Yoda69: Volt egy radios musora anno 20-23 eve, az Apukam vilaga,... Mit mondjak, a gyorsan felejtheto kategoria - ezt a pasit csak a kezilabdas felesege tartotta valahogy a felszinen. Egyebkent a milanoi konzuli allast is ugy kaphatta meg, hogy a feleseget kiserte el Olaszorszagba es ott elhetett kb. egy evet, es erre az idoszakra hivatkozott amikor az olaszorszagi viszonyok ismeretere utalt.
karma1
@anima: Nagyon pontos a meglatasod... Meg beleoregedett a szerepebe. ..:o))
volvós
Na ettől a fotótól lehet hányingere az embernek...főleg a háttérben a köcsög sajtóshavasbercike... viszi a csúcsot.ez a jenő + a hű(jenő) csak dekoráció !!
namihami
Már bocsánat, de miért nem lehetne egy Orbán kormány milánói konzulja egy Csiszár? Ha külügyminiszter lehet egy Szijjártő?
És az egész államapparátusról elmondható hasonló. Ez egy ilyen szintű államrezon.
Macskaszem
A Top TV-ben az Apukám Világa valahogy mégis jól állt neki akkor és ott. Ami még jól állt neki az a Magyarország szeretlek Jakupcsekkel párosban, a többi lófütty.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.