Az M0-s autóút déli szakaszán több helyen munkálatok miatt kell torlódásra számítani

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet a magyar utakon:

- Az M0-s autóúton Nagytéténynél, illetve Dunaharasztinál is lezárták egy-egy hosszabb szakaszt az M1-es autópálya felé vezető oldalon munkavégzés miatt. A forgalom mindkét munkaterületnél az ellenkező, M5-ös felé vezető oldalon, irányonként két-két sávon halad.

Útinform: kigyulladt egy kamion Kecskemét közelében

Fotó: pixabay.com CCO

- Csepel térségében az M0-s autóút Csepel-szigeti szakaszán lezárták a szigetszentmiklósi csomópont kihajtó ágát, mert egy új körforgalmú csomópontot alakítanak ki. Emiatt Csepel, illetve Szigetszentmiklós felől felhajtani sem lehet az M0-s autóútra az M1-es felé. A lezárt csomópont helyett a 16-os km-nél fekvő halásztelki csomópont használható, ezt sárga táblák is jelzik. A jelentős reggeli és délutáni forgalom miatt a környéken autózók jelentős menetidő növekedéssel számoljanak!

- A 44-es főúton a 9-es km-nél, Kecskemét közelében egy kamion kigyulladt.A forgalmat rendőrök irányítják.

- A 3-as főúton, Miskolcon a 185-ös km-nél a benzinkút közelében két autó ütközött össze. Kistokaj felé sávlezárás lassítja le a forgalmat.

- A 4-es főúton Szajolnál egy személyautó motorkerékpárossal ütközött össze. Szajol felé egy sávot lezártak, Szolnok felé nincs korlátozás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.