Kedd este óta kis mértékben gyengült a forint a főbb devizákhoz képest szerda kora reggelre a bankközi piacon.

Szerda reggel hét óra körül az eurót 324 forinton jegyezték, valamivel magasabban a kedd esti 323,79 forint után.

Eközben a svájci frank 283,45 forintról 283,72 forintra erősödött, a dollár jegyzése pedig 276,27 forintról 276,86 forintra emelkedett.

Megint gyengült a forint

Az euró gyengült a dollárral szemben, kedd este 1,1718 dollárt, szerda reggel 1,1695 dollárt ért.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
nyultam.com/wp-content/uploads/2014/03/gyengulo-forint.jpg
Aki Magyarországon euróban kapja a fizetését, most nyilván tapsikolhat, de tekintve, hogy nem ez a jellemző, a többség szívni fog. Drága külföldi utazások, dráguló import, növekvő infláció, lemorzsolódó béremelkedés, a külföldi devizákban jegyzett adósságok értékének emelkedése, és természetesen a 311 forintos euróárfolyamon tervezett költségvetés fejreállása. A forint zuhan, Matolcsy jegybanki magánalapítványai virágoznak. Ha ez volt a cél, tökéletesen sikerült végrehajtani, a lényeg, hogy ide ne jöjjön egy migráns se (ha beengedtük volna őket már 450 forinton hasítana az euró), a magyar ember pedig újra felfedezi, hogy neki valójában mindig is a Balaton volt a Riviéra. Ahol lassan minden Mészáros Lölö kezén van. Nincs itt semmi probléma.
Eladott Ország
nemkutya.com/wp-content/uploads/2015/09/106627-kedves-szulok.jpg
hircsarda.hu/wp-content/uploads/2011/12/mato.jpg
Tehát az van, hogy a Vajda Zita hites ura által irányított jegybank nem süllyed odáig, hogy napi árfolyammozgásokat (értsd: hónapok óta tartó egyenes vonalú zuhanás) kommentáljon. Én ezzel egyetértek, szerintem is sokkal indokoltabb volna Kósa Lajoshoz fordulni az effajta kínokkal, az ő megnyilatkozásai már egyszer nagy szolgálatott tettek a forint bedőlésének, hátha van valami érdemi mondanivalója ezúttal is.
papa.49
Az üzemanyagok meg megint emelkedtek 3 Ft. miért is tetves mol???
Eladott Ország
@papa.49: "Kuszaszem" lement a gépházba és a pénzszivattyúk motorjait fullra csavarta. Most vásárolnak újabb pénzszivattyúkat EU támogatással. Most azon "dolgoznak" kinek a seggébe dugják az új szívócsöveket. Kell a pénz az alapítványoknak, az új feleségnek, a kecskeméti Kusza egyetemnek.
Rockxy
A forint egy eszköz, az nem csinál semmit, főleg nem gyengül.
Gané emberek összehangoltan intézkedtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.