A Párbeszéd feleslegesnek és közpénzszórásnak tartja a pünkösdfürdői gátmagasítást a Római-parti árvízvédelemmel kapcsolatban.

Párbeszéd: felesleges a pünkösdfürdői gátmagasítás

Fotó: obuda.hu

V. Naszály Márta, az ellenzéki párt budapesti képviselője a Fővárosi Közgyűlés szerdai rendkívüli ülését megelőzően tartott sajtótájékoztatón elmondta, a Csillaghegyi-öblözetben annak a beruházásnak kívánnak egymilliárd forintos többlettámogatást adni, amire a legkisebb szükség van, miközben a legfontosabb fejlesztés, az Aranyhegyi patak árvízvédelmének biztosítása azért csúszik, mert az előkészítés hibás volt.

Szerinte egy olyan koncepcióra lenne szükség a Római-parton, amely nem csak "néhány ingatlanspekulánsnak", hanem valamennyi ott élőnek és az egész fővárosnak az érdekeit figyelembe veszi.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
" A Párbeszéd feleslegesnek és közpénzszórásnak tartja a pünkösdfürdői gátmagasítást a Római-parti árvízvédelemmel kapcsolatban."
...ez most ugye nem szakvélemény hanem pártvélemény ?
wagabund
ez a Párbeszéd kicsoda-micsoda?..

..."Szerinte egy olyan koncepcióra lenne szükség a Római-parton"...

miért, még az sincs? akkor nosza rajta, ez a párbeszéd tegyen le egy ütős végrehajtási tervez Tarlós asztalára..(Városház utca 9-11)...
human
@wagabund: Így van. Ne csak beszéljenek, mutassanak is valamit. Amúgy, ha letesznek egy szakvéleményt Tarlós asztalára akkor Tarlós rögtön hátat fordít a spekuláns haverjainak és szakmai és közösségi alapra helyezi a hangsúlyt? Segítek. Nem.
Eladott Ország
A Tarlós és környezete szellemi árvízkárosultjait csak az érdekli, hogy legyen jogalap a közpénzek ellopására. Mert ami történik, az egy pontos koreográfia szerint felépített stratégia teljesen logikus lépése. Ami arról szól, hogy a törvényesített közpénzlopást (nevezhetném önkényes felhasználásnak is, de attól, hogy Polt Péter a legfőbb ügyész, szerintem ne finomkodjunk) szükségszerűen követnie kell a legalizált lopás legális eltitkolásának. Teljesen életszerű, hogy a nemzetnek ne legyen joga tudni arról, mi történik a pénzével, hiszen ez sértené a Fidesz érdekeit. Amely Fidesz nem nagyon szereti, ha folyton valaki a körmére néz, és hol egyik, hol másik magasrangú harácsolója miatt kell magyarázkodnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.