Rendszeresen jár sétálni a Vásárhely-környéki mezőkre, mondja el cukiság-videójában Lázár, aki két kutyája összeszoktatásán is dolgozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
A túrabottal biztos a terepjárót terelte. Nehogy messze szaladjon az a terepjáró és valamilyen túlbuzgó vadász, mint gazdátlan jószágot, lelője.
36
Nemhiába. Vidéken szép az élet...
36
És már várom az első vadászatot is, amin részt veszek.
anima
A terepjáró egy nagy bottal körbesétált 2x, aztán a nagy orrával rákönyökölt a terepjárójára.
Cicamama55
Teljesen igaza van, én is imádom a természetet. Mi is teszünk hasonló sétákat, de számomra inkább a hajnali horgászatok a varázslatosak! Csend, nyugalom, madárcsicsergés, isteni levegő igazi szabadság érzetet ad az embernek...
cikicakk55
Nahát,micsoda Isteni időtöltés! János Drágaság? Mikor jut akkor idő azt a rengeteg mocskot Márki -Zay Péter fejére zúdítani,amiről kiderült,hogy semmi igaz nem volt belőle. Már 3 pert is megnyert MZP Ön ellen! menjen csak a rókaképű túrázni,elvégre az Alföld és Csongrád megye is tele van hegyekkel,völgyekkel,kastélyokkal.Kell a túrabot,de nagyon. Ne röhögtessen már bennünket.Utoljára akkor gyalogolt,mikor még ember volt és nem egy féreg.Akkor az egész város népe vele gyalogolt a városon keresztül,hogy megvédjük a kórházunkat. Igaz,akkor még csak egy " alulfizetett" Polgármester volt,de emberi vonásokkal és tettekkel.Aztán orbáb G (direkt kis betű)felkarolta,onnantól elfelejtette mi is az az emberség.A gerince helyén csak egy rugó van,ami jobbra balra dől,attól függ kivel beszél. Menjen is Jánosunk jó messzire,csak tévedne már el örökre.
staro2
Csak egy hülye mászkál hatalmas túrabottal.
Normáliséknál ez szerint választanak túrabotot.
testmagasság bothossz
150 cm 100 cm
155 cm 100-105 cm
160 cm 105-110 cm
165 cm 110 cm
170 cm 110-115 cm
175 cm 115-120 cm
180 cm 120 cm
185 cm 120-125 cm
190 cm 125-130 cm
195 cm 130-135 c

Lázárból persze kinézem , hogy 2 méteres dögnehéz furkóval grasszál a pusztán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.