A két férfi lerobbant autójuk megjavításához akart segítséget kérni, de inkább elloptak egy táskát. A debreceni rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Segítséget kért, aztán táskát lopott két férfi Debrecenben

Egy nő tett bejelentést a rendőrségre 2018. augusztus 17-én 6 óra 30 perc körül arról, hogy debreceni ingatlanjának előszobájába ismeretlenek besurrantak és elloptak egy táskát. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Cz. József és Cz. Krisztián gyanúsítotti kihallgatásuk során beismerték a bűncselekmény elkövetését. A két debreceni férfi elmondta a nyomozóknak, hogy műszaki hiba miatt tolták az autójukat, amikor a sértett házához érve az jutott eszükbe, hogy bemennek és segítséget kérnek a gépkocsi megjavításához. A férfiak azonban az előszobában meglátták a sértett táskáját és úgy döntöttek inkább ellopják azt, az autót pedig tolják tovább.

A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a férfiak két hasonló Debrecenben elkövetett bűncselekménnyel is kapcsolatba hozhatóak. A nyomozók 2018. augusztus 29-én a bűncselekmények helyszínén hallgatták ki a gyanúsítottakat.

A Debreceni Rendőrkapitányság a 32 éves Cz. Krisztiánnal, valamint 22 éves társával szemben 3 rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

(Police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.