És exjobbikosok, ex-LMP-sek is jelentkeztek. Az Éjjeli Őrségnek még csak a híre létezik, de máris több csatornán rátámadtak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
No most erre mit lehet mondani...én nem különadót,hanem külön szobát adnék azoknak akik a migrációt segítik...mondjuk Köhidán,vagy Szegeden!!!
namihami
@Pálinkás Pál: És minden fidesz-potentátot bezárnál oda, aki bevándorlási kötvényeken kereste betegre magát? Mert azok is migráncsok. Vagy nem?
Vagy, ha fizet, akkor már jó elvtárs annak, aki kapta a százalékot?
Pálinkás Pál
@namihami: Válaszom csak ismételni tudom...aki horribilis pénzt fizet a magyar papírért,azt nem nekem kell eltartanom...és hogy konkrét kérdésedre válaszoljak, a fideszeseké lenne a szomszéd cella!!!
namihami
@Pálinkás Pál: Tévedsz. Nem fizetett a papírokért, csak hitelezte a pénzt.
Néhány év múlva a PIACI KAMATNÁL JÓVAL NAGYOBB MÉRTÉKŰ KAMATTAL kell még az általa KÖLCSÖNADOTT tőkével együtt visszafizetni neki.
És, szerinted, ki fogja azt a kamatot összeadni neki? Viszont a közvetítői pénz, persze véletlenül, de Koptertóni és társai zsebében marad örökre.
Itt a bukta a dologban.
Az pedig, hogy ez a kötvény-fajta nyugaton is dívik, azért nem igaz, mert ott nem kapja vissza a befizetett pénzét és még meghatározott összegű gazdasági beruházásra is kötelezik. Itt csak kölcsönöz és felveszi a tőkét és a kamatot .
Pálinkás Pál
@namihami: Ezt én is tudom, remélem mire visszakell fizetni,az az elkobzott fidesz vagyonokból lesz!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Ne reménykedj! Az első milliárdok kifizetése már az idén esedékes!
Jövőre a többszöröse. De ha szerzett magyarországi lakcímet, akkor fizetjük az eű ellátástól kezdve mindent. Halleluja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.