Magyarországon 2017-ben a lakosság 30 százaléka élt olyan háztartásban, ahol a családi jövedelem nem érte el a létminimum szintjét. Az iskolai évkezdet kapcsán a Policy Agenda kiszámította, hogy a gyermeket nevelő családok helyzete hogyan alakul.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
kit érdekel? csak ártunk és qurmányunk pribékjeinek családja gazdagodjon! S van vagy 2millió birka aki ehhez is lelkesen tapsikol! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@lampa laz: a saját jövőjüket eszik meg.
lampa laz
@Commenter: tudod, választások után rettenetesen haragudtam az elszegényedett rétegre én is, sőt okoltam őket, meg még ma is. De ha igazán belegondolunk, v látunk vidéket, róluk készült híradásokat, tényleg szörnyű, h szinte haldoklik. Ez a szemét társaság meg tudomást sem akar venni róluk. A nyáron volt lehetőségem több helyen járni és elképedtem a valaha virágzó, rendezett kis faluk milyen lepukkadt, elhanyagolt állapotban vannak, üres házak, gazos elhanyagolt porták, siralmas látványt nyújtanak. Munkahelyek hiányában pénznélküli önkormányzatokkal, semmi sem müködik csak a nyomor..
Commenter
@lampa laz: mit lehet tenni. Ez az alja banda csak az ilyen rétegeket tudja így megcélozni. Olvasd el az Inotai András interjút a 168 órában.Pont erről szól hogy ilyen szintű tudatos lebutítás itt még soha nem volt.Mintha tényleg megbénult és megfulladt volna a narancspolip szorításában minden.
Nessy
@csipetke: Én a bohócdoktoroknak..Beteg gyermeket megnevettetni, kicsit elvonni a figyelmét a betegségről, szeretetből, emberségből, igazi jótétemény ebben a lelketlen világban!
Nessy
@Commenter: Micsodaaaaa? Gólyán??? Migráncs simogató, támogató társaság! Tessék befizetni a 25% adót!
lampa laz
@Nessy: (22:06) én is mindig nekik adom, pont amiatt amit írtál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.