A Dabasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 51 éves inárcsi férfival szemben.

Az ügyészek kezében a kutyáját felakasztó inárcsi férfi sorsa

A nyomozás adatai szerint az 51 éves férfi 2018. augusztus 25-én 19 óra és 2018. augusztus 26-án 9 óra 15 perc között Inárcs, Csikósi utca végén lévő erdős területen egy fára felakasztotta a kutyáját, amely ennek következtében elpusztult. Az elpusztult ebet 2018. augusztus 26-án 9 óra 15 perc körül egy férfi vette észre, aki bejelentést tett a rendőrségre. A dabasi rendőrök az ügyben végzett adatgyűjtés eredményeként négy órán belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, a kutya gazdáját, akit otthonában elfogtak, és a Dabasi Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

A Dabasi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfi ellen állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást 2018. augusztus 29-én befejezte és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal az ügyészségnek megküldte.

(police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
@Peller Anikó: "Elvileg" ezeket előtte villannyal kell "kiütni", hogy ne szenvedjenek.
Peller Anikó
@KisGenyo2: ez a marha meg előtte nem ütötte ki villannyal a kutyáját? Mert elvileg ki kellett volna.

Különben ha téged előtte kiütlek villannyal akkor már mehet a hasbaszúrás?

Szóval az állatokat megöljük és a szemforgató ügyészek mega kutyavédők szerint minden állat leölhető csak a kutya. Hát azt nem szabad leölni mert azért 100 év börtön jár, akasztás, herélés, agyonverés.

(De nem a kis geci kutyaölőt akarom védelmezni, remélem világos. Csak neki sem jár több mint a többi állatgyilkos, ölő, taposó, irtó, permetező-mérgező, elütő anyabaszó polgártársaknak)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.