Neki senki sem mondta, hogy bármi baj lenne, és még egyetlen elégedetlen emberrel sem találkozott Magyarországon. David B. Cornstein: Azt mondanom sem kell, hogy én a demokrácia elkötelezett híve vagyok, ami a joguralmat és a számunkra oly fontos szabadságjogokat – vallásszabadságot, szólásszabadságot, sajtószabadságot – jelenti, amelyek életünket irányítják. (...) Ami az itteni helyzetet illeti, én csak annak alapján ítélhetek, amit látok és nem annak alapján, amit mondanak, amit a tévében látok vagy egy újságban olvasok. Ha valóban azt látnám, hogy bármely személy vagy intézmény szabadságát veszélyeztetik, azonnal felszólalnék az ügyében. De ehhez arra van szükség, hogy ezt a saját szememmel lássam. Ha valaki nekem ilyesmiről beszélne, akkor alaposan megvizsgálnám az ügyet, és ha azt látnám, hogy ezeket a szabadságjogokat csorbítják, akkor határozottan felszólalnék.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Shikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari a butuló propagandista: Na, ezt hívják látszat demokráciának.
Azért tartják fenn, hogy a magadfajta súlyosan beteg, aljas hazaáruló höröghessen erre hivatkozva.
Magadfajta buta és felkészületlen propagandisták akkor voltak, mikor orbán apja még mszmp párttitkár volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kookas
@Nessy: azért finomvagy inkább szenilis!
SystemError
@Shikari: Hát még hogy le fognak szólni Viktor "ügyei" kapcsán, amikor Trump kiesik. Ja arról nem is beszélve, hogy onnantól megfordúl a gyógyszerfüggő nemzetközi álma. Ahogy nézem pont akkor élesedik a fasiszta uralma kirekesztése az EU-ból is. A saját pártcsaládja is ki fogja baszni ennek kapcsán. Újra jön Svájc, nein nein nein és a gyógyszerek!
CsipkeRózsa
@Shikari: 12:37

Kitől hallottál olyan szöveget, hogy isteníti a nagykövetet? Te vagy Itt egyedül, aki védi őt.
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 08:17

Ez is bizonyítja, hogy egy bírálatot a józan gondolkodó nem antiszemitizmusnak fogja fel, azt csak talán a zsidógyűlölők magyarázzák annak, mintegy bizonyítva igazukat.

@Shikari: tegnap 12:37
Itt írtál istenítésről:

"Mit fogtok legközelebb hazudozni, ha már az általatok istenített nagykövet is meghazudtol benneteket?"
Liberális taknyok!"
SystemError
@Shikari: El vagy fásulva, sablonossá váltál. Le is tiltottak az arcból szerintem..:) Ügyes és nyugodt kis propagandafelolvasó legyél! Ne vedd fel és tanuld meg, hogy jobban senkinek kell nézned a többieket. Te felettük állsz! Rövid és egyértelmű üzenetekben tematizáld és értelmezd át a tartalmak jelentését és a naponta megadott "kulcsszavak, üzeneteket" illeszd a posztodba. Ne csak semleges legyél, de manipuláld is őket!

Ne csüggedj, menni fog ez jobban is!
SystemError
@Shikari: "Milyen diktatúra az, amelyiket nyíltan lehet szidni?" Modernkori diktatúráknak nevezik őket. Nem a fizikàlis retorziókra épít és pontosan az ilyen önigazoló mondatokra épit, ami beírtál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.