Neki senki sem mondta, hogy bármi baj lenne, és még egyetlen elégedetlen emberrel sem találkozott Magyarországon. David B. Cornstein: Azt mondanom sem kell, hogy én a demokrácia elkötelezett híve vagyok, ami a joguralmat és a számunkra oly fontos szabadságjogokat – vallásszabadságot, szólásszabadságot, sajtószabadságot – jelenti, amelyek életünket irányítják. (...) Ami az itteni helyzetet illeti, én csak annak alapján ítélhetek, amit látok és nem annak alapján, amit mondanak, amit a tévében látok vagy egy újságban olvasok. Ha valóban azt látnám, hogy bármely személy vagy intézmény szabadságát veszélyeztetik, azonnal felszólalnék az ügyében. De ehhez arra van szükség, hogy ezt a saját szememmel lássam. Ha valaki nekem ilyesmiről beszélne, akkor alaposan megvizsgálnám az ügyet, és ha azt látnám, hogy ezeket a szabadságjogokat csorbítják, akkor határozottan felszólalnék.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Shikari
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari a butuló propagandista: Na, ezt hívják látszat demokráciának.
Azért tartják fenn, hogy a magadfajta súlyosan beteg, aljas hazaáruló höröghessen erre hivatkozva.
Magadfajta buta és felkészületlen propagandisták akkor voltak, mikor orbán apja még mszmp párttitkár volt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
A nagykövet úr valószínű nem volt ott a baloldali sziget fesztiválon. Na, ott hallhatott volna cifra dolgokat. És még valami! Annak ellenére hogy mondtak ott amit mondtak, ebben a rohadt nagy diktatúrában senkit sem vitt el a nagy fekete autó.
36
@Shikari: Igen. Az USA-ban az elnök életveszélyes fenyegetése esetén, gyorsan kopogtat a rendőrség az ajtón. Nálunk nem.

Volt egy Moldova György interjú az ATV-n. El volt csodálkozva, hogy nem csukták még börtönbe. Akkor ez milyen diktatúra? Tette fel a kérdést.-önmagának.-
(Én teljesen befontam tőle a szemöldököm.)

Egyébként ha kommunistákat akarok hallani, látni, elmegyek Thürmer Gyuláék rendezvényére.(De nem megyek) Ők legalább hithűek.
wagabund
úgy látszik, még nem volt Olaszliszkán... nagy kár...ha elmegy, vigyen koszorút az agyonvert Szögi Lajos keresztjére, és tartson egy megemlékező beszélgetést is az egybegyűltekkel...apró ajándékokat vigyen, biztos, ami biztos.

aztán meghallgatjuk a véleményét.
wagabund
@Shikari: próbáltam érthetően írni...nem sikerült...sajnálom.
csak úgy....
@Shikari: azt garantálom neked,hogy az esziért a liszkai cigányok sem nem csóreszolják el...
Aki Én
@36: ,,Egyébként ha kommunistákat akarok hallani, látni, elmegyek..."
Menj el egy fidesz-kdnp gyűlésre. Jelenleg ott van a legtöbb ex-komcsi.
csak úgy....
@Shikari: Anyád a liberális,aki hagyott neked egy sanszont és kitett a kuka mellé...
Aki Én
@Shikari a butuló propagandista: Na, ezt hívják látszat demokráciának.
Azért tartják fenn, hogy a magadfajta súlyosan beteg, aljas hazaáruló höröghessen erre hivatkozva.
Magadfajta buta és felkészületlen propagandisták akkor voltak, mikor orbán apja még mszmp párttitkár volt.
Jozefina
És naponta mind a tiz programon halálra berúgatják!!! Nem lát, nam hall, nem beszél!!! Olyan kretén mint te vagy!!!
Aki Én
@Shikari a vezér libsi: ...nincs. Nézd meg mivé lettél.
36
@Aki Én: Értem hogy mire gondolsz. De a 90 után született politikusi generációt egyenlőre nem látom a csúcson, de még a közelében sem.
Aki Én
“AMI ENGEM SOKKOLT, HOGY 2010 ÓTA HÁNY NEMZETKÖZI, KORMÁNYKÖZI SZERVEZET ADOTT JELENTÉST A JOGÁLLAMISÁGOT ÉS AZ ALAPJOGOKAT ÉRINTŐ AGGÁLYOKRÓL MAGYARORSZÁG KAPCSÁN. HANGOT ADTAK A KRITIKÁJUKNAK, ÉS NEM TÖRTÉNT SEMMI. MEGDÖBBENT, HOGY AZ EURÓPAI UNIÓ EDDIG HALOGATTA, HOGY FELLÉPJEN EZZEL SZEMBEN.”

“A MAGYAR KORMÁNY ÁLTAL ERŐLTETETT, MENEKÜLTVÁLSÁGRÓL SZÓLÓ VITA SZÁNDÉKOSAN HIVATOTT KITAKARNI MINDAZT, AMIRŐL EZ A JELENTÉS SZÓL. MI AZT AKARJUK ELÉRNI, HOGY MINDEN MAGYAR POLGÁR LEGYEN EGYENLŐ A TÖRVÉNY ELŐTT, ÉS NEKEM KÖTELESSÉGEM EZÉRT HARCOLNI AZ EURÓPAI PARLAMENTBEN.”

– KÖSZÖNJÜK SARGENTINI ASSZONY!
Kookas
@Aki Én: @Aki Én: SZARRÁ ÉS most kövület .
ittott
a kérdés az, hogy ki szervezi a programokat. ha a fidesz női tagozata, akkor minden megmagyaráztatott
kokopelli
@36: ...valószínüleg nem volt még pl. a Tesco-ban bevásárolni szombaton vagy
Karácsony előtt,vagy a 6-oson csúcsforgalomban tolmáccsal!Volt már egy öreg
Ferenc József nevű országfő,aki a "minten nátyon jó,minten nátyon szep,minten-
nel még vátyunk élégétve!" hasonló igazi képet kapott az országról!?
Ahhoz hogy véleményt mondhasson szüksége lenne jó pár hónapra az ország
megismerésére! Szerencsétlen emberke tud róla,hogy mit állítanak a háta mö-
gött azok az igazi kormánypropagandisták,vagy tud erről a cikkről egyáltalán? ;-)))))
F_Viktor
Persze ha ezeket a programokat hol a LED-es vejkó kastélyában, hol a pénztáros löle luxus szállodájában tölti, miközben hallgatja a fityesz propaganda mantráját megeszik 2-3 fehér szarvasgombával, goji bogyóval, rizlingkocsonyával és némi aranylevéllel turbózott bagelt, utána letol egy yubari dinnyét, s megiszik egy civet kávét, nem fogja meghallani amit nem is akar!
Hogy miért csak az orbáni propaganda érdekli? Ezt nem tudom, de valamit elárul nyilatkozata:

"Ha valaki nekem ilyesmiről beszélne, akkor alaposan megvizsgálnám az ügyet, és ha azt látnám, hogy ezeket a szabadságjogokat csorbítják, akkor határozottan felszólalnék."
S az ellentmondás:
"...én csak annak alapján ítélhetek, amit látok és nem annak alapján, amit mondanak, amit a tévében látok vagy egy újságban olvasok."

Ebből is látszik, hogy Trump is orbánhoz hasonló kalandor, munkájához analfabéta, sógor, koma, jóbarátokkal veszi körül magát politikai munkájában.
Nessy
Lehet, ha én is VIP vendég lennék nap, mint nap, én is mindennel nagyon meg lennék elégedve! Úgy látszik ez az idős úr ide érkezvén "három majom lett"!
Kookas
@Nessy: azért finomvagy inkább szenilis!
SystemError
@Shikari: Hát még hogy le fognak szólni Viktor "ügyei" kapcsán, amikor Trump kiesik. Ja arról nem is beszélve, hogy onnantól megfordúl a gyógyszerfüggő nemzetközi álma. Ahogy nézem pont akkor élesedik a fasiszta uralma kirekesztése az EU-ból is. A saját pártcsaládja is ki fogja baszni ennek kapcsán. Újra jön Svájc, nein nein nein és a gyógyszerek!
CsipkeRózsa
@Shikari: 12:37

Kitől hallottál olyan szöveget, hogy isteníti a nagykövetet? Te vagy Itt egyedül, aki védi őt.
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 08:17

Ez is bizonyítja, hogy egy bírálatot a józan gondolkodó nem antiszemitizmusnak fogja fel, azt csak talán a zsidógyűlölők magyarázzák annak, mintegy bizonyítva igazukat.

@Shikari: tegnap 12:37
Itt írtál istenítésről:

"Mit fogtok legközelebb hazudozni, ha már az általatok istenített nagykövet is meghazudtol benneteket?"
Liberális taknyok!"
SystemError
@Shikari: El vagy fásulva, sablonossá váltál. Le is tiltottak az arcból szerintem..:) Ügyes és nyugodt kis propagandafelolvasó legyél! Ne vedd fel és tanuld meg, hogy jobban senkinek kell nézned a többieket. Te felettük állsz! Rövid és egyértelmű üzenetekben tematizáld és értelmezd át a tartalmak jelentését és a naponta megadott "kulcsszavak, üzeneteket" illeszd a posztodba. Ne csak semleges legyél, de manipuláld is őket!

Ne csüggedj, menni fog ez jobban is!
SystemError
@Shikari: "Milyen diktatúra az, amelyiket nyíltan lehet szidni?" Modernkori diktatúráknak nevezik őket. Nem a fizikàlis retorziókra épít és pontosan az ilyen önigazoló mondatokra épit, ami beírtál...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.