Inotai András közgazdászprofesszor szerint túlmentünk azon a határon, ahonnan vissza lehetne térni a “helyes útra”. A Fidesz-KDNP kormány drámai gyorsasággal hülyíti el a magyarokat, miközben a 21. században nyitott, szolidáris, a világot megértő társadalomra lenne szükség – nyilatkozta Inotai András közgazdászprofesszor a 168 óra ma megjelent számában. Hozzátette: nem ismer olyan magyar kormányt, beleértve az ötvenes évek első felében működőket sem, amelyekben ilyen mértékben dominált volna a bunkóság. Inotai elmondta: szerinte már nem csak szellemi, de bizonyos értelemben fizikai népirtás is folyik Magyarországon. Egyre több embert üldöz külföldre a rendszer, miközben a feszültségeket egyelőre elrejti, hogy látszólag pörög a magyar gazdaság, de mivel a növekedés főleg külső forrásokra támaszkodik, nem pedig a javuló versenyképességre, ezért ez bármikor megroppanhat – hangsúlyozta. Olyan emberek vannak döntési pozícióban akiknek fogalmuk sincs arról, hogy néz ki a világ. Van egy...

(Forrás: olkt.hu, emerencia által)

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A parlament egy cirkusz. A kormány sötét bunkók és gyakorló elmebetegek gyűjtőhelye. A lopás, de már a rablás is kormányprogram. A korrupció természetes állapot. A civil szféra haldoklik, a társadalom normális része igyekszik kivonulni a politikából. Aki nem fut elég gyorsan, azt megtalálják ezek a sötét, gyűlölködő barmok. Most még csak kommentben, de bármikor eljöhet az az idő, amikor fizikailag, a valóságban is elszabadulnak ezek az indulatok. A történelemben nem egy példa van erre. Minden aljas bűnözőnek, aki hatalomra került, megvolt ez a bázisa. Ugyanaz, ami nálunk is a felszínre bugyogott. Most még rendelkezésre áll az a szelep, amelyik le tudja vezetni a feszültséget. El lehet menni egy másik országba, ahol normális életet tud biztosítani az ember a családjának. De mindenki nem mehet el, mindenki nem tud, de nem is akar elmenni. Pedig az is megoldás lenne. Írországban megtörtént, meg is fizette az ország az árát, de tanult is belőle. Igazán akkor fog ez az erkölcsi rombolás, ez a feneketlenül ostoba, gyűlölködő fekália a felszínre törni, amikor valamiért széthullik ez a velejéig romlott, aljas rendszer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
@Shikari: Nemzetállam mindig mindenhol a világon a másik leigázására törekszik.
Európa két világégésbe sodorta a nemzeti nacionalizmus. Magyar vagyok, de nem vagyok annak híve ,hogy tömegével jöjjön ide bárki is.
De nem vagyok híve a minden napi gyűlölet beszédnek,más államok lenézésével,amit ez a kormány nap-mint nap tesz. Ügy állítani be minden kit ,hogy potenciális terrorista,minden rokkant nyugdíjas potenciális csaló.
Mert ez a SZAR MOCSOK FIDESZ ezt teszi minden nap.
Shikari
@magyarbakancs: Szóval nemzeti érzelmű vagy, de inkább mégse? :-)
Mi a gyűlöletbeszéd? Eddig még senki nem fogalmazta meg szabatosan, de hivatkoznak rá rengetegen!
Az ellenőrizetlen idegen migráncs mitől nem potenciális terrorista, ismerve a robbantgatások migráncs hátterét?
magyarbakancs
@Shikari: "Mi a gyűlöletbeszéd? Eddig még senki nem fogalmazta meg szabatosan, de hivatkoznak rá rengetegen!"
Az a gyűlölet beszéd amikkor egy népet,népcsoportot .
Potenciális bűnözőnek.
Lásd Cigány.
Potenciális terraristának lásd emigráns arabok.
Potenciális maffiózónak lásd Olaszok.
Potenciális pénzügyi tolvajnak Lásd Zsidónak tartunk valakiket.
Ez a gyűlölet beszéd.
Shikari
@magyarbakancs: Nahát! Ha azok, azt nem szabad kimondani?
Gázolj el egy cigányt és állj meg! Majd megemlékezünk rólad!
magyarbakancs
@Shikari: Én szeretem a cigány pecsenyét te nem?
Egyik héten a Balassagyarmati vonatra ki volt írva ami ment Aszódra Auschwitzi koncentrációs tábor közlekedik.Kalauz azt mondta a cigányoknak csak oda tud neki jegyet adni.
Shikari
@magyarbakancs: Biztos nagyon sok és tartalmas élménye volt már a cigányokkal kapcsolatban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.