Kiadta a távirati iroda a képeket, hajnalban hárman haltak meg a 4-es úton.

Megérkeztek a három halálos áldozatot követelő ceglédi baleset képei

Mint beszámoltunk róla, három ember a helyszínen életét vesztette és többen megsérültek egy balesetben a 4-es főúton Cegléd közelében pénteken hajnalban.

Megérkeztek a három halálos áldozatot követelő ceglédi baleset képei

A tájékoztatás szerint eddig ismeretlen körülmények között három személyautó ütközött Cegléd külterületén.

Cikk- és címlapképek: Donka Ferenc/MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@lópicigáspár: Jó sokat járok az ország Dunától keletre levő részén, mindenfelé, de főként a 3 főúttól délre eső részeken, a tapasztalatom sajnos az a rendőr inkább félrenéz de nem állítja meg a szeme láttára szabálytalankodó autót, ha a felség jel ,,RO,, !!! A 4 főút, a 44 főút, a 442 út a 45 főút a 46 főút a 47 főút, a 31 főút a 32 főút, a 33 főút, a 35 főút, és a Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Békéscsaba, Szeged és az országhatár közötti részeken, nem tudom elképzelni ha lenne akarat, hogy ne tudnák megfékezni ezeket az ámokfutókat !!!
Mondok egy pár hete történt dolgot, jövök hazafelé Debrecenből a 4 főúton, egy péntek délutáni napon amikor egyébként is marha nagy forgalom szokott lenni, a Szoboszlót elkerülő szakaszon van pár helyen előzni tilos jelzés a román mit gondolsz hol előz a felüljárónak felfelé ahol kb. 200 métert lát maga előtt, szembe meg érkezett a földszállító nyerges kamion megrakva, vagy 45 tonna, a súlya, és ereszkedik úgy 80 lefelé, a barom meg jön mellettem, és húzódik jobbra, én meg a korlátra, meg fék ...Szerencsémre akik mögöttem jöttek látták fékeztek így befért elém, 500 méterrel arrébb a körforgalomnál igazoltatnak a rendőrök persze engem mert én csak egy Escorttal voltam, kérdem a rendőrt megállították a kamikázét, tudod mit mondott azt, hogy NEM !!! Pedig láthatták hogy a felüljáró tetején is a baloldalon ment a záróvonalon keresztül, meg a 90 helyett, vagy 120 szal !!!
Ezért nem csodálkozom mikor ilyet hallok !!!
papa.49
@lópicigáspár: Az írásaidból kb. tudtam hogy merre felé élsz, hát nem irigyellek, azt az utat is megjártam párszor mikor Brassóba, vagy Bukarestbe, Csíkszeredára kellett mennem melózni, Álltam a szervizkocsival kb. 2 órát Nagylaknál a vámnál ...
lópicigáspár
@papa.49: Azok a dög fináncok...! :)))))))))))))
papa.49
@lópicigáspár: Ez még 2004. ben volt utána már a saját kocsimmal menten és Battonyánál ...
advocat
Ha románt látok általában lassítok, de ha van lehetőség elhúzok. Mondjuk ez a ritkább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.