Nyomozást rendeltek el Berkecz Balázs, a mára már megszűnt Együtt párt volt politikusának április feljelentése nyomán.

Még áprilisban tett feljelentést hűtlen kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen a pécsi önkormányzat ellen Berkecz Balázs, az azóta megszűnt Együtt párt volt politikusa. 

Nyomoz a rendőrség a pécsi önkormányzati hiány miatt

Fotó: pixabay.com CCO

A rendőrség nemrég arról határozott, hogy nem a baranyai főkapitányság, hanem a Somogy megyei nyomoz az ügyben – írta Berkecz a blogjában, hozzátéve, hogy jó pár hónapig rakosgatták az ügyet különböző szintek közt a rendőrségen, míg végre elindult valami.

Az Index kérdésére a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette a hírt: 

Megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság folytat büntetőeljárást az üggyel kapcsolatban, azonban arra vonatkozóan – a nyomozás érdekeire való tekintettel – nem áll módunkban információt adni.

Mint ismert, a pécsi önkormányzatnak a 2014-re lezárult adósságátvállalás után 2017-re bevallottan 7,5 milliárd forintos hiányt sikerült összeszednie. A kormány ezért 9,5 milliárdos kölcsönt adott a városvezetésnek, de cserébe több jogkört magához vont, illetve a Magyar Államkincstárt tette felügyelői pozícióba a város gazdálkodása fölött.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
A migránycsok,,gyurcsány,soros,a zemúútt nyóóc év,ballib kormányok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
A migránycsok,,gyurcsány,soros,a zemúútt nyóóc év,ballib kormányok...
sokanvagyunk
Még egy kis adalék a herdálásra - bár a címmel ellentétben a kommentárt a városlakók itt is megtették a cikk végén.
szabadpecs.hu/metal/item/2050-hir-kommentar-nelkul-a-murphy-s-pubrol
Eladott Ország
Hát igen. A nyílt, szégyenérzet nélküli lopás Magyarországon nemzeti érték. Aki a lopást, pazarlást, és a közpénz irányított eltüntetését támadja, az a nemzeti értékeket támadja. Mert a Fidesznek és a nemzeti-keresztény kormánynak a legnagyobb nemzeti érték az adófizetők által keservesen befizetett adójelek önkényes lenyúlása és áttolása azoknak a keveseknek, akik nemzetileg jól fekszenek. Magyarázzátok el magatoknak, hogy az egyharmadnál erősebb kétharmad nem létezik és a nemzeti értékekre hivatkozva az idők végezetéig leszarhatjátok a többséget alkotó emberek véleményét, mert a gyűlölködés, háborúzás felülír minden más emberi szükségletet. Hazudjátok magatoknak, hogy aki eszelős ámokfutásotokat támadja, az nem a korrupciót, hanem a nemzeti értékeket támadja. És hitessétek el magatokkal, hogy bőven elég a totális agyhalottakat izgalomban tartani, mert az ő hátukon megéltek, mint a jég hátán.
Desischado
Persze, ha ez valódi nyomozás, akkor én vagyok a Pápa! Holló a hollónak nem vájja ki a szemét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.