Őrizetbe vett a rendőrség három embert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megvertek egy férfit Kőbányán.

Lakók vertek félholtra egy munkást Kőbányán, mert zajosan dolgozott

Az Index a Kőbánya Blues Facebook-csoportra hivatkozva pénteken írt a kedden történt esetről. A beszámoló szerint a Kőrösi Csoma Sándor úton két karbantartó munkás dolgozott. A munkálatok zajjal jártak, emiatt a lakók veszekedni kezdtek egyikükkel, majd – a Facebook-csoport megfogalmazása szerint -

"vascsövekkel félholtra verték".

A rendőrség az MTI megkeresésére megerősítette, hogy a BRFK X. kerületi rendőrkapitánysága felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt folytat büntetőeljárást.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@cikicakk55: - hogy mit írtak és mit nem, az sosem derül ki. De tény, hogy én elég idős vagyok, de néhány évtizeddel ezelőtt ilyen durvaságoknak a töredékét sem tapasztaltam személyesen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: nem tünt föl neked,idióta haverom,hogy egyre többen lesznek szarrá verve a munkavégzésük közben ,európa leg biztonságosabb országában? verik a buszsöfört a mentöst a tanár a dokit,az öregeket , a kölykök egymást az iskola udvaron és most már azt is,aki nap közben a munkája miatt zavarja a csöndet?
maci0427
Amúgy meg a cím is félrevezető...lakók...! Milyen lakók, ezek nem lakók és nem is emberek, hiszen ember így nem viselkedik !!! na és egyetlen egy lakó sem ! Kötelet a gyilkos jelölteknek, hiszen lehet, hogy nem is marad életben a szerencsétlen dolgozó munkás EMBER , vagy nyomorék lesz egész életében ezektől a gyáva hordákban támadó szemetek miatt ! Egyedül beszart volna félelmében, ezért támadnak ezek falkában, késsel, vascsővel, de most már úgy látszik, hogy balta - fejsze is van náluk készenlétben ! 99 év fegyház , vagy Szibéria !
Rockxy
@maci0427: Kapnak néhány ejnyebejnyét.
Az a célja a hatalomnak, hogy a tömeg megosztott legyen és ne lássa a lényeget.
Egyelőre sikeres a hülyítés, az látszik itt is a kommentekből.
Nem rád gondoltam.
maci0427
Sajnos szomorú ez. Olaj a tűzre, nem, hogy a megbékélést segíti ez elő, hanem a további gyűlöletet ! De azért az ilyeneknek a nevét és a fényképét, ki kellene tenni ! Csak úgy, mellékesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.