Őrizetbe vett a rendőrség három embert, akiket azzal gyanúsítanak, hogy megvertek egy férfit Kőbányán.

Lakók vertek félholtra egy munkást Kőbányán, mert zajosan dolgozott

Az Index a Kőbánya Blues Facebook-csoportra hivatkozva pénteken írt a kedden történt esetről. A beszámoló szerint a Kőrösi Csoma Sándor úton két karbantartó munkás dolgozott. A munkálatok zajjal jártak, emiatt a lakók veszekedni kezdtek egyikükkel, majd – a Facebook-csoport megfogalmazása szerint -

"vascsövekkel félholtra verték".

A rendőrség az MTI megkeresésére megerősítette, hogy a BRFK X. kerületi rendőrkapitánysága felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság és más bűncselekmények miatt folytat büntetőeljárást.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@cikicakk55: - hogy mit írtak és mit nem, az sosem derül ki. De tény, hogy én elég idős vagyok, de néhány évtizeddel ezelőtt ilyen durvaságoknak a töredékét sem tapasztaltam személyesen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sveikukac
Most jöttem haza, a Városligetben kerékpároztam a kerékpár úton.
Szemből fiatal BMW-s érkezik, telefonját baszkurálva, majdnem elgázol.
Jeleztem neki, hogy EZ ITT A KERÉKPÁROSOK sávja, s láthatón legszívesebben ott helyben agyonvert volna, csak szerencsémre valszeg sietett valahova, meg, ha ott leáll, őt is vegzálták volna néhányan a türelmetlenebb autósok közül. Igen, ilyen ország lettünk...
cikicakk55
Fogalmam sincs,hogy ez régen is így volt-e,vagy csak nem írták meg? Az biztos,hogy már a közvetlen környezetemben is sokkal több a durvaság, a tettlegesség mint például 20-30 év volt.Régen is voltak ellentétek,csak valahogy nem voltak ennyire agresszívek az emberek.Két vitázó fél közül valamelyik feladta,vagy rávágta az ajtót a vitapertnerre,de nem volt tettlegesség( nem ennyi). Ilyen meg,hogy azért vernek meg egy munkást,mert hangosan dolgozik,számomra rettentően elkeserítő magatartást jelent.
görbetükör
@cikicakk55: - hogy mit írtak és mit nem, az sosem derül ki. De tény, hogy én elég idős vagyok, de néhány évtizeddel ezelőtt ilyen durvaságoknak a töredékét sem tapasztaltam személyesen.
Yoda69
Ez javareszben orban megoszto politikajanak koszonheto. Lezullesztette a tarsadalmat, mindenki lelekebe felelmet plantalt, amely ilyen formakban tor elo. Nem kell nagy jostehetsegnek lenni, hogy elore lassuk ez a tendencia folytatodik es sokkal rosszabb lesz. Az orszag egy forradalom, vagy civil haboru fele sodrodik. Ha ne adj isten ujra beut egy gazdasagi valsag, az konnyen elsoporheti az orszagunkat. Es koszonjuk mindent orban don viktore-nak.
szép új világ
Van valami amiben igazán jók vagyunk! Sőt, talán az elsők Európában. Ez a gyűlölködés.
Az agymosás oly annyira jól sikerült, hogy már nem csak a külföldieket, hanem egymást is gyűlöljük, a legkisebb nézeteltérést is ököllel akarjuk megtörölni. Nincs jövője ennek az országnak, elfogja pusztítani saját magát.
solidedge
Az áldozat nem tesz feljelentést mert elismerte, hogy valóban zajosan dolgozott.
simmering73
Nem kellenek ide migráncsok. Kicsinálja magát nélkülük is ez a barbár, félnomád csürhe.
wpym
Nincs rend a fejekben, az országban. Irgalmatlanul sok az öntörvényű buzi.
De ezen nem is lehet csodálkozni: ha azt látják, hogy az ország vezetése közönséges, köztörvényes bűnöző, akkor az egyszerű polgár miért ne gondolná, hogy ő rá sem vonatkoznak a törvények, hogy nem kell elfogadnia és betartania a többségi társadalom normáit. Sajnos ez ennyire egyszerű.
Eriksson
Ez a szabadosság amely elharapódzott az utóbbi közel 30 évben, hogy bárki bármit megtehet, a rosszul értelmezett liberalizmus következménye.
vacsi
No, és ki voltak, akik félholtra verték azt, aki dolgozott? (bár kissé zajosan)
Gábor Szendroi
Vad, félnomád csak az ösztönökre hallgató csürhe,ketrecbe velük, állatkertbe.
maci0427
Idézet . --index.hu/belfold/2018/08/31/baltaval_vagtak_fejbe_vascsovekkel_utottek_a_kobanyai_tamadok/ --- " Úgy tudjuk, hogy a támadókat nagyon jól ismerték a környéken, mivel régóta terrorizálják az ott élőket. Ennek is tudható be, hogy noha a rendőrök sok tanút beidéztek, sokan nem mertek vallomást tenni, tartva a támadók bosszújától. " ---- Egyértelmű, hogy cigányok voltak az elkövetők, akiket ráadásul a rendőrség és ismerhetett ! Ugye az ilyenhez nincs elítélő hozzászólása sem a cigányoknak sem a cigány fajvédőknek ! Amit ebben az országban csinálnak és csinálhatnak, úgy mintha ők leennének a többségi társadalom, az tűrhetetlen - megengedhetetlen és merénylet a többségi társadalom ellen ! A börtönök tele vannak az ilyenekkel ! Senki ne várja el azt, hogy szeressük és főleg tiszteljük őket, mert ezeket ki kell érdemelni és nem alanyi jogon jár ! És senki ne beszéljen , ne ugasson arról, hogy így meg úgy rasszisták vagyunk, hiszen ilyen alapon ők is azok velünk szembe ! Fogalmam sincs , hogy mi lesz ennek a vég, mi lesz így az országgal és a többségi társadalmat képező Magyar emberekkel ! Majd mindenkinek van rossza tapasztalatuk velük szemben ott ahol a környéket elfoglalják, ahová beköltöznek ! Valahogyan meg kellene őket már fékezni és kordában tartani őket ! Na persze tisztelet a velük szemben nagyon kevés olyan cigány embereknek, akik valóban becsületes példás életet élnek ! De megváltoztatni ezen primitív bűnöző társaikat még ők sem tudják sajnos, mert ők is félnek és bizony nem is akarják !
Eladott Ország
Kovács Zoltán kormányszóvivő a Financial Timesnak kijelentette: "a magyar kormány véleménye szerint gazdasági előnyök származnak abból, ha egy ország a saját lakosságára, a saját önazonossági környezetére támaszkodik. Kovács Zoltán hozzátette: a kormány nem kíván bevándorlókat alkalmazni sem a demográfiai, sem/vagy a munkapiaci helyzet megoldására." Bizony a fidesz nélkül sehol nem lennénk, keresztény ország ez!
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/08/01_conv.jpg
maci0427
@Eladott Ország: Több száz éve hazánkban élő népesség sem képes beilleszkedni a Magyar törvények - jogok és az elvárások szerint !
maci0427
@cikicakk55: A Kádár rendszerben nem, mert más volt a rendszer és mások voltak a törvények és az emberek is ! Igaz akkor is voltak gyilkosságok, nem is akármilyenek, például a Sós és bandája, de fel is akasztották őt speciel és sok volt az életfogytiglanos is, de a rendőrök hatékonysága és jogaik is !
maci0427
@szép új világ: Ne keverd a dolgokat össze !
magyarbakancs
Ez mindenen túlmegy .
Természetesen korlátozni kellene a munkavégzés idejét hétvégén ,szájszintet.
Korlátozni a közlekedés menyiségét hétvégeken és hétköznap,hogy egy történelmi belvárosba nem engedek be 5 tonnánál nagyobb teher kocsit.
Mert az épített örogség elfog tünni amire büszkék vagyunk mert a rászkodás tönkreteszi az épületeket
Yoda69
@Eriksson: Ez az uszito es gyulolet kelto politika eredmenye, ami az elmut 8 evben hagott a csucsara. De lesz meg rosszabb is, mert milliok hagyjak el az orszagot. Akik maradnak szet fogjak tepni egymast.
Eriksson
@Yoda69: Lehet, hogy így lesz, lehet, hogy nem.
Yoda69
@Shikari: Nem. De azt se mondta hogy ne verjek meg azt aki dolgozik.
csak úgy....
@Shikari: nem tünt föl neked,idióta haverom,hogy egyre többen lesznek szarrá verve a munkavégzésük közben ,európa leg biztonságosabb országában? verik a buszsöfört a mentöst a tanár a dokit,az öregeket , a kölykök egymást az iskola udvaron és most már azt is,aki nap közben a munkája miatt zavarja a csöndet?
maci0427
Amúgy meg a cím is félrevezető...lakók...! Milyen lakók, ezek nem lakók és nem is emberek, hiszen ember így nem viselkedik !!! na és egyetlen egy lakó sem ! Kötelet a gyilkos jelölteknek, hiszen lehet, hogy nem is marad életben a szerencsétlen dolgozó munkás EMBER , vagy nyomorék lesz egész életében ezektől a gyáva hordákban támadó szemetek miatt ! Egyedül beszart volna félelmében, ezért támadnak ezek falkában, késsel, vascsővel, de most már úgy látszik, hogy balta - fejsze is van náluk készenlétben ! 99 év fegyház , vagy Szibéria !
Rockxy
@maci0427: Kapnak néhány ejnyebejnyét.
Az a célja a hatalomnak, hogy a tömeg megosztott legyen és ne lássa a lényeget.
Egyelőre sikeres a hülyítés, az látszik itt is a kommentekből.
Nem rád gondoltam.
maci0427
Sajnos szomorú ez. Olaj a tűzre, nem, hogy a megbékélést segíti ez elő, hanem a további gyűlöletet ! De azért az ilyeneknek a nevét és a fényképét, ki kellene tenni ! Csak úgy, mellékesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.