Szeptembertől meglehetősen nehéz lesz megszervezni a műtéteket a főváros egyik legnagyobb sürgősségi centrumában. Úgy tudjuk: a Honvédkórház menedzsmentje júniusban megvonta az önkéntes túlmunkáért adható juttatást, az érintett orvosok a júliusi fizetési jegyzékükön szembesültek azzal, hogy több tízezer forinttal kevesebbet kaptak a szokásos összegnél. Volt olyan orvos is, akinél ez a differencia elérte a 100 ezer forintot.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Macskaszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
A NER már kezdi kimutatni a foga fehérjét, Nem lesz orvos, nem lesz rendőr, és ez csak a kezdet. Orbán mostanában sűrűn emleget valami válságot, csak az a baj, hogy ez kizárólag Magyarországon van kinézőbe.
Pálinkás Pál
Remélem az összes fidesszavazó oda vár műtétre!!!
Sziszifusz
Ha egy kiemelt jelentőségű kórháznál mint a Honvéd, ilyen nagy baj van, milyen állapotok lehetnek a kisebb kórházakban ?
Zacher Gábor aki eddig kitartott és védte a védhetetlent, beadta a felmondását. Bizonyára kellő oka volt rá, összecsaptak a hullámok a feje felett. Ez itt a vége ?
Itt már tényleg csak az ima segíthet ?
bencemacska
@Sziszifusz: ma, 18:04
Ha valaki szereti a hivatását, az belerokkan, ha nem tudja teljesíteni a saját magával szemben támasztott követelményeket.
Ő pedig az első OV kormány előtt erős Fidesz hívő volt.
Kíváncsi vagyok felajánlanak-e neki valamilyen pozíciót, vagy ejtették???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.