Jövő évtől az e-útdíj is emelkedik, de már tudják, mire fordítják a plusz bevételeket.

Sokkal drágább lesz a 10 napos autópálya-matrica
Fotó: Pixabay

A 10 napos autópálya-matricának díját 2950-ről 3500 forintra emelik – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken a kormányinfón.

Az egy hónapig érvényes matrica ára jelenleg 4780 forint, lassan jobban megéri ilyet venni.

Az Index tudósítása szerint Gulyás azt is bejelentette, hogy január 1-jétől mintegy 5,8 százalékkal emelkedik az e-útdíj. Az így keletkezett plusz bevételt a kevesébé fejlett falusi útszakaszokra kívánják elkölteni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Jooóóó van a zúúgy. ...Szerintem a bevételből kiássák a rendbe hozott kátyúkat,,Felsőcsutkán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Yeromos: Az infláció annyi amennyit a ,,központi hazugság hivatal,, megállapít, az meg, hogy ,,KÖSZÖNŐ VISZONY NINCS A VALÓSÁGGAL ŐKET MÁR NEM ÉRDEKLI,, SAJNOS !!!
Eladott Ország
A magyar autópályák átlagosan 30 százalékkal drágábbak, mint a horvát vagy a szlovén szakaszok. Az okok szerteágazóak: korlátozott versenyeztetés, koncepciótlanság, burjánzó engedélyeztetés, meg nem fékezett önkormányzati ügyeskedés.
forum.index.hu/Article/viewArticle?a=82104275&t=9180799&openwith=4
24.hu/fn/gazdasag/2005/11/02/miert_draga_magyar_autopalya/
Eladott Ország
@Yeromos: De lesz majd nyugdíjprémium, Bözske utalvánnyal. A nyugdíj értékállóságának meg lőttek. Se 13. havi nyugdíj, se svájci indexállás, csak parasztvakítás megy ezerrel.
papa.49
@Eladott Ország: A ,,böske utalvány,, is csak a NER. HUSZÁROK zsebeit tölti miért is, kiosztanak kb. 3 millió utalványt, azt ki kell nyomtatni, ki kell postázni, annak kell alapanyag papír!!! Egyrészt jól jár az állam, más részt aki csinálja, a postások meg hordhatják ingyen ki, ésvégül nem azt veszed belőle amit akarsz, hanem meghatározott cikkeket vehetsz csak !!!
Egyszer úgy végig számoltam kb. mibe kerül ez az országnak, kijött a duplájába a utalvány értékének !!! Ez persze kurva nagy biznisz a fiúknak !!!
Eladott Ország
@papa.49: Mert minden magyarnak és nyugdíjasnak jár , Amerikába, Ausztráliába, Új-Zélandra, Norvégiába, mindenhová. Kidobtak az ablakon 325 millió forintot, plusz a postaköltségre 52 milliót, azaz 377 millió forintot, a semmire. Mit akart ezzel elérni, a csúti? Meghirdette a Gyere haza Öreg programot? Hogy majd hazaugranak csirkefarhátért, Darwinból?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.