A Honvédkorház sürgősségi osztályának volt vezetője szerint csak akkor fog megjavulni a magyar egészségügy, ha bedől a rendszer, és ehhez most közel vagyunk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
„Az egyik leggázabb a magyar orvostársadalom, ami létezik.”

Mi már régóta ezt szajkózzuk, csak süket fülekre lelt.
Most kellene még pár Zacher közülük, de biztos nem fognak kiállni az igaza mellett, mert el vannak a langyos szarba, főleg a kórházigazgatók akik mind fideszesek és qva jól meg vannak fizetve. Derékig állhatnak a hullák között akkor is azt mondják, h az egészségügy jól működik, mitöbb, világszínvonalon, még köteles is ezt merte mondani.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eriksson
Zacher doktornak tudnia kell, hogy ilyen hozzáállással, soha egyetlen magyar kórházban sem fog állást kapni. Nézhet magának külföldön valami alorvosi állást.
lampa laz
„Az egyik leggázabb a magyar orvostársadalom, ami létezik.”

Mi már régóta ezt szajkózzuk, csak süket fülekre lelt.
Most kellene még pár Zacher közülük, de biztos nem fognak kiállni az igaza mellett, mert el vannak a langyos szarba, főleg a kórházigazgatók akik mind fideszesek és qva jól meg vannak fizetve. Derékig állhatnak a hullák között akkor is azt mondják, h az egészségügy jól működik, mitöbb, világszínvonalon, még köteles is ezt merte mondani.
wagabund
..." akkor fog megjavulni a magyar egészségügy, ha bedől a rendszer, és ehhez most közel vagyunk."...

vagyunk a lófaszt!...évek, évtizedek óta szajkózzák a hálapénzmentes gyógyítást, a világhírű magyar egészségügyet...

aztán mi van? nagy szar..még ez a Zacher sem tudja merre van az előre...most, hogy kirúgták, megpróbál felmászni az "egészségügy hőse" című talapzatra, hogy istenként tiszteljék...

nem fogják.
Sziszifusz
@Eriksson: 09:45
Magyarországon is el tud helyezkedni, valamelyik a kormánytól független, magán intézményben, de mint jó hírű szakembert, külföldön is tárt karokkal várják.
Egyébként ez a Honvéd kórházi történés is mutatja, hogy mennyire rezeg az az egészségügyi kártyavár, melyet az Orbán rezsim alatt tettek még ilyenebbé.
Eriksson
@Sziszifusz: Az orvostársadalom rendszerfüggetlen.
Magánintézményben sem kellenek bomlasztó egyedek, akik az első sérelemkor dúlnak, rombolnak maguk körül.
Az utolsó mondatodhoz jegyezném meg, a Honvéd teljesen más kategória, mint az általános egészségügy. Ilyen még a MÁV kórház.
Commenter
ha bedől a rendszer, és ehhez most közel vagyunk. Ha az egész rezsim bedől, akkor.Remélem ehhez is közel(ebb) vagyunk.Mert nemcsak az a helyzet gáz ami az orvostársadalomban van hanem ami a politikában, a gazdaságban a teljes társadalomban, magyarán az egész országban van.
Sziszifusz
@Eriksson: 10:21
Majd az idő igazolja valamelyikünk állítását.
Amúgy pedig a jobbító szándékú, építő jellegű kritikát meg kell hallgatni, nem pedig bomlasztónak nevezni azt aki hangoztatja.
Ez a hozzáállás a Rákosi korra volt jellemző, ám a mostani rendszert is kezdi jellemezni válni.
kereső
@Eriksson: 10:21" Az orvostársadalom rendszerfüggetlen. "- az a leggázabb,hogy ez igy nem igaz.Nem szeretnélek emlékeztetni az "emmuuttnyocévre" de muszáj.Az "orvostársadalom" szószólója/és ehhez csatlakozott az orvostársadalom is/-amint veszélyben érezte az orvosbárók,és a háziorvosok egziztenciáját- mert a több biztositós rendszer bizony ezt veszélyeztette-rögtön annak oldalára állt,aki hazug módon hangoztatta,hogy az "egészség nem üzlet"-és inkább hagyta lerohasztani az egészet,és nemzethalált vizionált.Mi meg isszuk a levét.Érdekes módon most hallom aggódni égert,cser ágnest...!
tudode
Eljuttatták ODA/VISSZA a MIGRÁNCSÜGYI mini-elnök, és a vízügyi ÁLLAMFŐ, és a satöbbiek az országot, hogy MINDEN NAPPAL mélyebbre süllyedünk a TÖRVÉNYESÍTETT, a szó legszarosabb értelmében, RENDSZERBE SZERVEZETT KORRUPCIÓBA!
.
pl. Van nekik a GAZDI sóderját minden eszközzel kukorékoló KOMMUNIKÁCIÓS MINISZTERÜK, egy LEJÁRT LEMEZŰ FRAKCIÓVEZETŐVEL, de nem áll SZOLGÁLATUNKBAN
.
-- Egészségügyi,
-- Közlekedési,
-- Oktatási,
-- Szociálisügyi
--- Önkormányzati tárca
.
Ami van is meg NINCS is legalább 90%-ban PÁRTKATONA államtitkárságok, akiknek zusammen KUSTI a nevük, mert ŐFENESÉGE kinyilatkozta, hogy
.
"""" Aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, ha valami nagy pofonba beleszalad, valami disznóságot csinál, problémái lesznek, megsebesül a csatatéren, de tisztességesen viselkedik, akkor kihozzuk a csatatérről, majd elkenjük a dolgot, DE AKI NEM, ARRA MI IS LŐNI FOGUNK! """
.
Szép ÚJ VILÁG! Ki a franc, akinek kedvére való, hogy LŐJENEK rá aKÁR egyenlőre mentálisan, v fizikailag!
.
Zacher dr. RÁBAZILIKÁZOTT a sompolygásra, és EZZEL az eü. EL VAN TŐKIG INTÉZVE, má mé, azé, mert ITT KÉREM nincs pardon NYANI KŐ!
csak úgy....
@Eriksson: 12:20...ezen csodálkoznom kéne?
kereső
@Eriksson: nem kell engem követni.Amúgy,meg azt hiszem ölég világosan és magyarul irtam.
Eriksson
@kereső: Hááát az a 11:19-es beírásod igen furára sikeredett.
kereső
@Eriksson: Ha Te mondod,bizonyosan úgy van.
csak úgy....
@Eriksson: mit nem értettél a tömör összefoglalóból ? a nehéz és fura eseteket nem itt kezelik...
csak úgy....
Mikor egy volt kedvenc és volt födoki figyelmeztet ,azt komolyan köne venni! Ez a Zacher nem egy kezdö ,57 éves,- tapasztalt és tudja,hogy mitöl döglik a légy,..akarom mondani a paciens...
Akik ki merik nyitni, ezen túl a bagólesöt, azokat ki fogják rúgni ? Csöndes és alázatos ,szomorú ország ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.