A világon Magyarországon a legtöbb a parlagfű, és láthatóan képtelenség érdemben csökkenteni a számát – mondta Nékám Kristóf allergológus csütörtök reggel az M1-en. A szakember hozzátette, hogy a parlagfű pollenje által okozott allergiás tüneteket fokozzák a szennyezett levegőben lévő részecskék; a pollenszám idén is jelentősen meghaladja az átlagot, ami arra utal, hogy rendszerszintű problémák vannak a növény visszaszorításában. A parlagfüvet csak átfogó intézkedéssel lehetne visszaszorítani, hiszen nemcsak magánkertek, közterek, de állami földterületek is fertőzöttek. Az ma már egyértelmű, hogy a szigorú szabályozás és büntetés nem hozott eredményt – mondta.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
bizos okot ad azoknak a hite-hagyottaknak, akik kezdik elveszíteni a reményüket, hogy nem mi vagyunk a legjobb, legeredményesebb a világ csakrája! =))
Rockxy
Nem véletlen.
A parlagfű gyógynövény, de kevesen tudják és használják, azért van ennyi beteg ember.
A seggfejek meg gúnyolódnak.
A szakemberek idióták.
Isten majmai lassan fejlődnek, de senki nem reménytelen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.