Persze, nem a teljes, 900 millió eurós (csaknem 300 milliárd forintos!) költséget térítik meg, ám úgy döntöttek, hogy a költségek harmadát, 300 millió eurót átvállalják, sőt, ebből 54 millió eurót (több, mint 17 milliárd forint) már át is utaltak.

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Na vajon mit írt alá ezért a csutigörény ???
kereső
Remélhetőleg javulnak a határra vezényelt rendőrök munkakörülményei IS!Nem penészes szendvicset kapnak ellátmányként- vagy ebből lesz meghosszabitva Bicskéig?
dr. prédikátor
@durbincs: Homo primitivicus, homo szopicus!!!
cikicakk55
@papa.49: Én is pont erre gondoltam.Vajon milyen feltételekkel adták oda ezt a pénzt? Mit írt alá,ami persze 20 évig titkosítva lesz,ha csak véletlen el nem szólja magát valamelyik államtitkár,mint a migránsok becsempészésénél is.
tudode
Hagyd magad, GYORSABBAN SZABADULSZ!
.
Hasonló ez a GYŐZ-ELEM az ország legyőzéséhez azzal a PARLAMENTI "győz-teSS" minden visz el, mert unják már ez a "fel is ut-, le is út csúti KULÁK" obégatást!
.
Ettől még 11-én a SZŐNYEG SZÉLÉRŐL majd a MESE DÉLUTÁNON, v délelőttön elrebegi az EU 0,2%-át már alig elérő VAN IS + NINCS IS jogilag érvénytelen fogyatkozó ország KÉPVISELETÉBEN, hogy HÁROMSZOR VESZTETTEM, NÉGYSZER legyőztem POFAKARATÉVAL az országomat, megvédtem az EU-t a MIGRÁNCSOKTÓL, mint az EU FASZA GYEREKE!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.